Sewal Busramnida erim : iyi birşeyler olacağına dair işaret demek . Uras: şanslı 🍀 demek . Duha : kuşluk vakti demek Kuran’ı Kerim de 93 sürenin ismi
emel16 Busramnida söylerken hoş olunca ve kulağa güzel gelince iki isim birlikte de kullanılabiliyor. Bir akrabamızın kızının adı Duru Nida iki isimle çağırıyorlar.
emel16 Busramnida bende iki isimciyim canım☺️ Erkek olurda ikinci adı Alp ama ilk ismine hala karar veremedik. Kız olursa da ilk ismi Zeynep ama ikinciye daha karar veremedik☺️
oglummehmedim Maya311214 dogru bencede ama benim esim babasinin ismini cok istedi Mehmet bende dedim ben cocuga babanin yaninda amehmet mehmet cagiramam kotu soz soyleyemem😁O yuzden yaninada emini koydum Mehmet EMin oldu eminim derim yeter
Busramnida oglummehmedim Benim eşimde istedi bende seninle aynı fikirdeyim o yüzden başka isimde karar kıldık eşimde saygı duydu ortak bulduk isim 🤗😂
TugceSenelKavak Busramnida erkek olsaydı Aksel Murat koymak istemiştim. Murat rahmetli babamın adı. Cihangir ismini de çok beğeniyordum. Ama kızım olacak eşim cemre istiyor bende yanına bir isim daha koymak istiyorum ancak hiç bir ismi uyduramadım yanına. 🙄😒
emel16 Busramnida daha 12+4 benim canım☺️ İki gün sonra kontrolüm var bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyetimizi:)
Nurseven Maya311214 benim eski işyerimde bir çocuğun ismi yunus emre çağatay mert ti soyadı yanlış hatırlamıyorsam aydın dı şaka gibi eşimin teyzesnin oğlunun adı da mustafa ömer asaf benim 13haftam ama vinsiyet belli değil isim bulamadım henüz