Pnardadas Birsenvergili oyy ben nedem nerelere gidem😂 Her kafadan bir ses yok özele gitme Her şey normalken son dakika sezeryana alıyorlar (para için eltim yasamış ayni durumu) E bide devlette diğer eltimin deyimiyle köpek muamelesi gördüm. hangi birine inanayim ne edeyim hala kararsizim devlette çok aşırı iyi doktorum var ama doğuma girmiyor ebelere güven diyor 😞
Deletedmom00012 Pnardadas bencede ebelere güven ayda kaç Doğum yaptırıyorlar Allah bilir. Birde kontrole gittiğinde Doğum ünitesini gez ebeleri tanı. Ben bunda gezdim ve gerçekten rahatladım.
Birsenvergili Pnardadas ne diyim kuzum Allah yardımcın olsun normal doğurursan kendin yapıyorsun herşeyi zaten ebe doktor bebeği alıyor sadece sezeryan senin işin değil doktorun vallahi nerde mutluysan iyiysen orda yap
SemraSnmezTuru Pnardadas ben özele gidiyorum benim doktor da girmiyor ebeler giriyor. Ama devlette sesin çok çıkmıyor tabi özelde bişey olsa şikayetten korkuyorlar. Bi de yanımda eşimde girecek. O yüzden özel istedim. Tek başıma yapamam gibi geliyor.
Birsenvergili Deletedmom00012 ben ebelerimi 2-3 kere gördüm tanımak bile gelmedi ama arkadaş olduk ya 😊😊
Pnardadas Birsenvergili Çok kararsızım ya hayırlısı diyelim son dakika ya gittiğim devlete gidecem veya özele 😞
SemraSnmezTuru Birsenvergili canım ne guzel maşallah darısı bize inşallah. Lavman nasıl yapılıyor acaba acılı bi işlem mi ? Bi de dikiş de hissettin mi yoksa uyuşturdular mı ?
Birsenvergili SemraSnmezTuru lavman makattan yapılıyor canım hiç acımıyor direk tuvalete gidiyorsun zaten korkma dikişleri hissettim ama hiç acımadı 2 dikişim var uyuşturdular
Birsenvergili Pnardadas son dakika devlete gidersen orda kaydın olması gerek yada özel de kabul edilmiyor kuzum öyle biliyorum
Ytugcek Birsenvergili hayırlı olsuun, darısı hepimizin başına :) birşey merak ediyorum, postlarda çok okudum, ebe suyu nasıl patlatıyor, acıyor mu?
Pnardadas SemraSnmezTuru Çok mantıklı aslında ya bir an önce iyi bir özel hastane bulup orda kayıt açmaliyim korkudan kaygıdan iyidir.
SemraSnmezTuru Pnardadas oyle canım insan korkuyor ister istemez. Özel de olsa Rabbim iyilerle karşılastırdın inşallah.
Birsenvergili Yiğit gene emdi annesini mışıl mışıl uyuyor uykum var ama gözüme uyku girmiyor ona aşkla bakıyorum resmen ❤️❤️❤️
Duygu_k Birsenvergili gözün aydın 😍 Allah analı babalı büyütsün 🤗 Hepimize böyle kolay, güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️