Hafizeipek Birsenvergili ben ilk doğum diye tahmin etmemiştim rahatla diye şaka yapmıştım kendime de öyle şaka yapcam sancı gelince 😂😂😂😂
Hafizeipek Birsenvergili öyle bir doğurdun ki bana bile normal doğum için cesaret geldi kanka ben de cips yiyerek gitcem hastaneye 😂😂😂😂😂
Fatmakaya158 Birsenvergili anladım teşekkürler kasılmalarınız ben zaman başladın benim şimdiden oluyo
oglummehmedim Birsenvergili gozunuz aydin🤗🤗🤗haraket cok onemli evet iyi yapmissinuz bir aferin de bendeb🤗👏👏
Hafizeipek Birsenvergili ay gece acile git diyorum bekle cips yiyorum diyosun kanka 😂😂😂😂😂 inşallah ben de öyle doğururum ya 💙💙
Eylulmeleginannesi Birsenvergili maşallah size gözünüz aydın 🙏🏻😍 allahım bizede hayırlısı ile güzel doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Sağlıkla büyütün 🌸
reinamm Birsenvergili 😍😍 dün gece en son 5 cm açıklığın vardı ne güzel bi doğum olmuş. 😍👏🏼👏🏼👏🏼 Çok sevindim. Gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun
Birsenvergili reinamm bugün sabaha karşı 5 cm açıklık ile geldim 3 saatte sunisiz epiduralsız hiç birşeysiz 10 cm oldu yiğit doğdu ❤️❤️
reinamm Birsenvergili ya ne kadar güzel bir doğum olmuş😍 darısı başımıza. Perine masajı falan yapmış mıydın