tgbas dileklimand bu sefer tonton bir bebek olurmu acaba iki tane cocugum var hepsi minyon zayıf saglikli olsun tabikide şuanda hersey yolunda saglikli çok sukurde artık bir tonton bebek sevelim ya ❤️
Egeminannesi tgbas ilk oğlumda geri gidiyo diyolardi 2bucuk doğdu bunda da smdiden. 2300 olmuş eğer yanlışlık yoksa biraz kilolu olcak sanırım,😅😅
Sevde_ert Birrrcan benimde 29 haftalıkken 1700dü benimki de erkek şuan 35+6 günlük ama kilosunu bilmiyorum siz kaç haftalıksınız bebiş kaç kilo acaba
Birrrcan Hjilhn şekerden kaynaklı canım o gün öğrendik zaten doktorum şekerden şüphelendi varmış da 😒😒
tgbas yenibirannis diger posta suanda bebeginiz önde gittiğinizi yazmissiniz bu haftadada onde mi gidiyordu yoksa birden mi aldı kiloyu 🤗
Egeminannesi tgbas yani kaynanam çok laf etmişti belki çenesi kapanır diyorum 😅😅 sağlıklı olsun da cnm farketmiyor benim için ama lop lop yanaklı olsa fena olmaz ,🥰🥰🥰
Egeminannesi tgbas yani kaynanam çok laf etmişti belki çenesi kapanır diyorum 😅😅 sağlıklı olsun da cnm farketmiyor benim için ama lop lop yanaklı olsa fena olmaz ,🥰🥰🥰
Birrrcan Sevde_ert doktora gittiğimde 29 haftaliktim şu anda 31 haftalık oldum şu anda ki kilosunu bilmiyorum kontrole gitmedim daha bir hafta sonra kontrolüm var
Babyakca2891 tgbas benimde dün kontrolüm vardı 29+3tük 1400 gram dedi kilosu az dedi moralim bozuldu ya