Ceremua Rahime evet evet o vardı bizi kovmaktan beter etti bağırdı çağırdı sebebi ise alttan muayene istememem bunu zorladı bana ben de devlette bile istemediğinde alttan muayene istemiyorum diyip kağıt imzalayıp çıkıyorsunuz. bi rutin doktoruma danışmak istiyorum o zaman arayıp dedim
kalk o zaman muayenene bitti acil hastalarım var benim. doktorum ben benden iyi mi bileceksin git kendi doktoruna o zaman. daha birsürü şey zaten eşimin trafikte tartışma olayında kötü olmayla gittim
karnımdan baktı öncesinde çok şükür bebeğim iyidi
kadın beni iyice kötü etti titreme geldi bu kadından sonra bana Allah’a havale ediyorum onu Allah aynısını ona da sevdiklerine de yaşatsın
Sonra bununla da bitmedi nts ye girdim ebe geldi bu kadını savundu ben ağlarken yandaki doğum yapacak iki kişiye memnun musunuz Rahime hamımdan diye sordu sonrası daha feciydi güya bize moral veriyor bu ebe dedikleri şu ;
Burda ne doğumlar gördüm bebeğini kucağına ölü alanlar bebeği anomalili doğanlar sizin bebekler sağlıklı görünüyor en önemlisi bu dedi ya
Orda doğum yapanlar Allah sabır versin kadın resmen yerle bir etti bizi bu dedikleri ile 55 yaşlarında sarışın bi ebe Trakya Bulgar şivesi vardı Allah’a havale ediyorum hepsini şikayetlerimi yaptım gerekli yerlere