gamzecgr Hilalakrr özelde sezeryan olucam kendi doktorumla devam etmek istiyorum baştan sona diye hiç değiştirmedim memnunum da bı ara fiyatlardan dolayı devleti düşünmedim değil ama bı kişiden de iyi bişi duymasın cok şans işi
Sahdormommy Hilalakrr nasipse özel de normal epidural istiyorum pahalı ama devlette de iyiye denk gelmek ne bileyim korkuyorum ama nasip tabi
EbruBoluKaya 25 haftaya kadar özele gittim ama doğum ücretine vereceğim paraya alışığım için devlete döndüm devlette doğum yapacağım inşallah
karanmom Sahdormommy nekadar gittiniz hastanede epudural normal doğum, epiduralsiz arasında nekadar fark var bende olacağım fakat fiyat soramadım daha değişir dediler
Sahdormommy karanmom ben memlekete gideceğim nasipse haftaya soracağım hepsini ama en son normal doğum 7 bin di epidural ile 8
EmreBeyiBeklerken Hilalakrr eğitim araştırmada, sezaryen olucam inşallah epidural olur diyorum daha 3-4 hafta var
AlpEmir Hiç bir sorunum olmasaydı devlete giderdim çünkü sancıları ikisinde de çekiyorsun , 1 gece için o kadar para vermek istemem Ama riskli durumum var , plasenta önde ve aşağıda Devlete gidip riske atamam o yüzden özele
gamzecgr busra_krca0 yok benim doktorumun kendi muayenehanesi var kontrollere oraya gidiyorum 800 muayene ücreti doğum da bı sürü hastanede yaptırıyor ama benim istediğim hastanede ikiz epidural sezeryan 24 bin fiyat
Kizcelerimmmmm Hilalakrr Kayseri şehir hastanesi normal doğuma zaten ebeler giriyor sezeryan da doktor ben yapacam derse özellikle not düşüyor yoksa o gün ameliyathane de kim varsa o yapıyor
Pnr22 Hilalakrr özel hastanede ilk kızımda baştan sona takip eden doktoruma yeniden gidiyorum sezeryan olucam
Kizcelerimmmmm Monaaa hiç almadım gerek duymadım neden çünkü çok memnunum ilgi alaka mükemmel sen iyi olursan herkes iyidir emin ol
_Hcr7 Hilalakrr İstanbul Bahçelievler medipol Hastanesinde doğurcam nasip olursa,varsa orda takipli olan tanışalım 😇