Kizcelerimmmmm Birbebishikayesi benim ki 34+3 de 2.800 du şimdi kaç kilo bilmiyorum 2 hafta geçti iki haftada 1 kilo almaz heralde demi
Anne1__ Sevgi1985 ay hatırlamıyorum ki🥲 merak etmeyin toparlamıştır zaten hemen alıyorlar şaşırıyorum ben her seferinde🫶 Şuan kaç haftalıksınız
5995 Kizcelerimmmmm şuan 36+5 haftaya kilo bakacak 2 haftada muayene her hafta nst giriyorum en fazla 1 haftada 2.800 yada 850 olmuştur çok aldığını sanmıyorum
Birbebishikayesi Bizim de 1697 gr boy 43 cm sanki biraz az mı doktor bir sıkıntı yom dedi ama içim rahat etmediği için postu açtım;(
Kizcelerimmmmm Birbebishikayesi yoo gayet normal aslında bizim killer biraz sıkıntıli bence gebelik şekeri olabilir dedi
Birbebishikayesi Kizcelerimmmmm inşallah sizinkilerde de sorun yoktur canım ama ben birwz stresli bir r ortamdayım acaba gelişimini etkiliyor muyum diyorum vicdan azabı çekiyorum
Kizcelerimmmmm 5995 Rabbimden her zaman herşeyin hayırlısıni istedim rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı gönlümüzde olanı hakkimizda hayırlı eylesin inşallah