MasalAlparslanMom 💙💙💙💙💙💙 Şuana kadarki ultrason görüntülerini atarım birazdan kese ve vücut yapısına göre tahmin yürütmek isteyenler bakar🧿
Hazal- MasalAlparslanMom ben 17. Haftaya girdim fakat doktorum bugün bilemedi hafif bir çıkıntı var diyor kızda olabilir erkekte dedi çok merak ediyorum sizin adınıza sevindim 😊
MorKelebek54 MasalAlparslanMom ben bugun kontrole gittim tam 5 haftalikmis bende nerdeyse gorunmuyo kese hatta doktora sordum nerde diye sizinki baya belli neden acaba ya merak ettim beta degerim de 1000 cikti pazar gunu som regli tarihim de 1 ağustos
Bekledigimmucizemm MasalAlparslanMom kese şeklin benimki gibi bakalım benimki ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum 😜
Sumeyyealts MasalAlparslanMom karından ve solda bebek erkek oluyo ramzi tutmuş benimde vajinalde soldaydı bebek kız olacak nasipse benim de tuttu 🥰
Busbusablaoluyo MasalAlparslanMom içime erkek doğdu erkekmi annesi bebişin sağlıkla geldin inşallah hayırlı evlat olsun
mrsmom_ MasalAlparslanMom benim 13. Hafta ultrasonuma benzemiyor ama sanırım benimde erkek tum oklar erkegi gösteriyor doktorda çıkıntı var gibi demişti 🙈
mombarbie_ MasalAlparslanMom birebir aynı resimlerimiz bize 2 doktorda kıza benziyor dedi ama başından berri erkek hissediyorum perşembe kesinlesicek nipt testi yaptırdık:))
MasalAlparslanMom Hatice_123456 💙 karından ama ben cinsiyeti biliyorum zaten mavi kalplerden anlaşılır sandım oysaki🫶 ben başkaları kendilerine yönelik belki karşılaştırma yapar diye paylaştım. Genel olarak kese biçimi ve vücut yapısına göre tahmin yürütuluyoya oyuzden😇
Elfsenack MasalAlparslanMom ayy maşAllah bir kızınız vardı sanırım şimdide bir oğlunuz olucak rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰
MasalAlparslanMom @ikizprensesannesi @dolunayes @anapanda12 Hatırladığım sizler varsınız tahmini tutan💙
ikizprensesannesi @MasalAlparslanMom Aa ☺️ Sağlıkla alın kucağınıza şimdi baktım tekrar tahmin yapsam yine erkek derdim erkek bu bebek😂
MasalAlparslanMom Hazal- ben kabak gibi gördüm 😅😇 hiç beklemiyordum 2 çikolata 1 meyve suyu tükettim gitmeden. Bacak bacak üstüne atmıştı hatta bı anda yakaladı doktor
snyulk MasalAlparslanMom ben de yarın 15 oluyorum ve kontrolüm var çikolata meyve suyunu denesem mi acaba ya öğrenmek istiyorum artık sabırsızlandım 🥹
MasalAlparslanMom snyulk denemekte fayda var🙂 İnşallah çıkarsınız meraktan, sağlıklı hayırlı haberler inşallah 🌟