Minnos2 Daha 3 4 gün vardı yaptım sildim çıktı suan yaptım çıkmadı testte kafayi yiyecem bir test daha alayim neden öyle oldu anlayamadim
1prensesannesi__ Minnos2 canım senin adet gunun bu gün degilmiydi zaten test yapmak yerine kan versen daha iyi sonuc alirsin
myangelson Minnos2 mutluresim.com a girip oradan resim yükle kismindan yükleyip alttaki linki kopyalayıp buraya yorum kısmına yapıştıracaksin o şekilde yukleyebilirsin
Minnos2 1prensesannesi__ sen neyaptin kan verdin mi bence yeni oluşuyor ben biraz zMan geçsin oyle vereceğim test
1prensesannesi__ Minnos2 iyice yaptigim arastirmalar sonucu dollenmenin 12. Gunu kesin bi pozitiflik alinabiliyomus o yuzden ben forumu siliyorum bi kac gun kafa dinleyip kendimi toparlanam lazim sonuc alinca geri donerim bana dua edin 🥰
Misal26 Ben adet gecikünce 4 gün sonra yptım silik di benimkide sglık ocagına gidip test verdim pozitif çıktı cnm yüzde 70 hamilesin 2 çizgi varsa silik de olsa daha yeni old için silik çıkıyor
Minnos2 1prensesannesi__ ederim tatlım bende belli süre girmicem kalp atisi duyunca yazarim sana burdan dualarımız buluşsun
Aysenurrrrbgccc Minnos2 Yanlış anlamayın ama idrar testindense kan verin ilişkinin üzerinden 7 gün geçince daha net olur🥹