Baharoloji Halin genel olarak paketli gıdalar soda ayran ve kefir hariç içecekler tüketmedim hamurişi tatlılar sınırlı şekilde iyi pişmemiş her türlü et uzak durduğum gıdalar arasında
Zeynep_ze Halin valla önceden her hafta fast food tüketirdim onu azalttım tamamen hayatımdan çıkaramadım kızartma börek azalttım bunları kilo açısından yaptım ama yinede aldım baya sonra sağlıksız olarakta çiğköfte sucuk salam sosis yemiyorum ama kilo alınacaksa alınıyı valla o kadar dikkat etsen bile alıyorsun yapında varsa
Gamze_cnky Zeynep_ze Bunu tıbben çok merak ediyorum, çocuk 3bucuk desek 1 kg amniyon sıvısı desek , yarım kg da plasenta desek , 5 kg olmuş oluyor. 25 kilo alan biri yemeden nasıl almış oluyor , biliyor musunuz bunu ?🤔🤔
Zeynep_ze Gamze_cnky ya ödemde oluyor zaten genelde doğumdan çıkınca 8-10u gider diyolar bu bebekten gitsin hadi sonra emzirdikçede gidiyo diyolar valla anlamıyorum neyden alıp nasıl gidiyor mesela ben şuan 11.5 kilo aldım ama dışardan görenler o kadar demiyor ya da beni üzmemek için demiyorlar bilemiyorum artık ama göğüslerim aşırı derecede büyüdü mesela kilo nerdeyse orda toplandı😂😂😂😂 ay üf moralim bozuluyo bu kilo olaylarına