Mucizeolsuun 17 haftalığa uyumluyum önden gidiyor gelişimi ama son adete göre 16 haftalığım karnım pıt pıt atıyor bu neden olur kızlar 😂
1234qazwsx Mucizeolsuun bi benim atmadı 😂😂 hareketlerini hissedyrsundur büyük ihtimalle yavaş yavaş 😂
sukriyecengl Mucizeolsuun Ben de 17. 18. Haftalarda çok hissettim damar atıyor gibi pıt pıt öylede zannetmiştim halbuki ilk hareketleriymiş oğlumun. 😊💙 Sonraki haftalarda yavaş yavaş ayırt etmeye başlıyorsun bebek hareketlerini.
Gulbahar47 Mucizeolsuun ay bende 24+5 hareketlerini 20. Haftada net hissetmeye başladım dışarıdan bakıldığında da hissediliyor dün 5 dakika boyunca ritmik şekilde pıt pıt oldu acaba hıçkırık tuttu içerde anlayamadım🥰🥹
Mucizeolsuun sukriyecengl yaaa benimde oğluşum oluyor böyle bide bugün hani gaz olur içerden hissedersiniz ya rahatlamayı öyle bişey yaşadım 😅
hemsireanne16_ Bende 19+2 de farkettim sırt üstü yatarken pıt pıt oldu heralde bu hareket dedim 🥰 2 haftadır da aynı şekilde ama artarak devam ediyor ama hala dışardan gözle görünmüyor 🥰🥰
ikranurkutay Mucizeolsuun 19+2 yım bende hareketlerini hissetmeye başladim hatta karnimda bazen bir tarafa toplanıyor🤣🤣