ZumrasMom_ Süt pompası, gögüs ucu silikonu kalkanı, gümüş kapak bu tarz şeyler kesinlikle doğumdan ömce alınmalı. Herkesin ihtiyacı oluyor mu bunlara
Baharoloji ZumrasMom_ sadece süt pompası aldım diğerlerine ihtiyacım olmadı göğüs ucu ve gümüş kapak eğer memeninizin ucunu değilde kahverengi kuşamı verirseniz ihtiyacınız olmaz yara falan olmadı 3 sene emzirdim doğru emzirme önemli pompayı çalıştığım için aldım ama mastit sorunu olduğunda herkese lazım oluyor o yüzden alınması iyi oluyor
Mercoveannesi Gümüş kapak kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum cünkü hassasiyeti azaltıyor sürekli kullanıyorum diğer türlü göğsüm sütyene yada kıyafetime değdiğinde aşırı acıyor. Süt pompası ve göğüs kalkanı almamıştım ancak bebeğim küveze girdi ve sezeryan dogum yaptıgım icin sütüm hemen gelmedi. Pompayı kuzenimden aldım eğer onda olmasaydı mecbur alacaktım ve bebek yenidoğan iken göğsü tam boşaltmıyor mastit olmamak icin arada sağım yapıyorum sütümü dolaba kaldırıyorum. Bence pompa da eğer bütceniz var ise dogum öncesi alınabilir. Göğüs kalkanı da var bende onuda dogum sonrası aldım ancak bende sızdırma yaptı kıyafetlerim ıslanıyordu ben çözümü göğüs pedlerinde buldum.
asyasemin Göğüs yarasını yaşayan biri olarak ikinci gebeliğimde yani şuan hem gümüş kapak hemde lansinoh kreme başladım. 3 haftam kaldı doğuma. Herkesin yara olacak diye bişey yok ama önlem alıyorum. Yara olunca çünkü iyileştirmesi ve acısı çok zor oluyor