babyiscoming_ Kızlar aranızda bu durumları çok iyi bilenler var. Eşinde sperm sorunu olanlar ovülasyonda çift çizgi gördüğü günü mü değerlendirsin? Yoksa çift çizgiden sonraki çatlama gördüğü günü mü? Yumurta hangi gün daha iyi döllenir
Gamzegll babyiscoming_ eğer imkanın varsa pik gördüğün günü dene bir gün ara ver ertesi gün yine dene pik olduktan sonra 24 saat içinde çatlıyor zaten ve yumurta çatladıktan sonra döllenme olur
Selinakbas babyiscoming_ Ben Femara kullandığım dönemde ovulasyon yapmıştım cıft koyu rengi gördügüm de denedim o ay hamile kaldım 24 saat vaktin var o süreci iyi değerlendir kuzum
babyiscoming_ Kanatsiz_1_melek Alakası bile yok bu söylediğiniz ile. Eşimin spermsizlik gibi bir sorunu yok. Sperm kalitesi açısından ben bu soruyu sordum. Normalde gün aşırı ilişki yaşamak sperm kalitesi açısından daha iyi diye bildiğim için. Morfoloji vs düzgün yani. Yumurtayı hangi gün döllemek daha kolay olur diye. Yumurta hangi gün spermi daha kolay kabul eder diye umarım anlatabilmişimdir..
Kanatsiz_1_melek babyiscoming_ sen yazmışsın esinde sperm sorunu olanlar diye yoksa o zaman hergun gir 😀