Esmer00 Betam dün 15.49 çıktı doktorum gel dedi ve gittiğimde ne yapacak bilmiyorum ultrasona alır mı alsa birşey olur mu çok yeni
mislinabulut Esmer00 daha önce düşük yaşadıysanız ilaç başlatacaktır. Düşükten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim progesteron başlattı 12.haftaya kadar kullandım
hunilimom Esmer00 9. Ayın 2 sinde beta vermişsin 9 bin çıkmış 2 gün sonra beta düşmüş 15 e yanlıs görmedim dimi
Esmer00 Sumeyyealts hunilimom mislinabulut yani artışın iyi dedi normal kadın doğumcu ve regl günüm yarın doktorumda gel bi bakalım dedi o yüzden korktum sanki
Sumeyyealts Esmer00 büyük ihtimalle ondan kan sulandırıcı iğne vs yazacaktır bende 6. Haftada kullanmaya başladım keşke önlem olarak kalmadan kullanmaya başlasaydınız
Sumeyyealts hunilimom 9 bin değil 9 çıkmış iki gün sonra 15 çıkmış kimyasal bile olsa iki günde o kadar düşemez
Sumeyyealts Esmer00 yok bence o 9 bin değil 9 binden 2 günde 15e düşmesi çok zor doktor mu dedi size 9 bin diye
hunilimom Esmer00 zaten daha kese felan gözükmez ama rahim kalinlasmis mi felan diye bakabilir ilaç verebilir