Memolininannesi Hilalgurce yo hayır şekerim aksine düşük olurdu doktorum en başından beri 40 haftayı görürsen 4 kilo üstü doğar iri bu çocuk demişti
xxsbll Eminedemir1 geçen hafta 36+5 ken 3200 gram dedi doktor gebelik şekerim olduğu için bebek biraz fazla kilo almış yarın kontrolüm doktor doğumu başlatabilirim dedi
Dogan-ca29 NidaEray bizde 32. Haftadayız cumartesi günü kontrolümüz vardı 2077 Gr. Bizimkide ama doktor çok önde falan demedi haftasına uyumlu dedi… Endişelenmeyin bence. Diyetinize dikkat edin. Sağlıkla gelsin minikler 🥰
Dilekonurr Memolininannesi aynısını bana da diyordu bu pazartesi 36+2 de 3550 çıktı kilosu önümüzdeki pazartesi günü kontrol var gene çantanı al hazırlıklı gel dedi o zamana kadar sancım gelmezse suni sancı işe doğumu mu başlatıcak umarım bende senin gibi kendi sancım gelip doğururum
Melek-Gundogdu 29 haftalık bugün gittim doktora 1470 kilo dedi az mı çok mu bilmiyorum doktor çok konuşmadı yorgundu sanırım.
Bsrblr Memolininannesi günlük yumurta mı mesela neyden ne kadar bıraz anlatırmısın canım benım de tansıyon çıktı erken doğum olabılır dedı bebegımı ıyı beslemem gerek erken falan doğarsa dıye
Memolininannesi Bsrblr hergün yumurta haşlıyıp ya da yağda kırıp yedim kaşarı tost halinde tükettim meyve yedim her gün 1 muz tükettim ama dikkat etmen lazım kabız olmaman için
aysglemrkn Bsrblr bende de tansiyon bar ilaç kullanıyrom günde 2 kez alfamet tuzlu ve tatlı yememen lazım meyve dahi yemşyrom artık ben
Adapte34 Eminedemir1 doktorunuz bu kilo için ne dedi normal mi bende 36+4 üm ama bebek 2500 35z haftaya uyumlu dedi