Ay3 15 haftalik gebeyim muayeneye gelmiştim, riskli gebeyim, polip gorduler vajinal muayenede, polipi aldilar. Sonrasinda kansma oluyor korkuyorum yatis verdiler yatıyorum.
Shebaby Ay3 canım çok geçmiş olsun tesadüfen gördüm mesajı hiç korkma şimdi iğnelerle haplarla kanamanı durdururlar inşallah serklajı da atarlar
Hnd3535 Ay3 benim doktorumda serklaj sırasında rahim ağzımda yara varmış onu almıştı bir tane idrar kabına koymuş bunu numuneye göndereceğiz diye bize vermişti. Size niye onu aldıktan sonra dikiş atmadı ki bende de o gün ve ertesi gün kanama oldu 3.gününe hiç bişey kalmamıştı. Kahveye döndü 4.gününde kesilmişti resmen kanama. Ve dikiş sandığınız kadar korkulcak bişey degil inanınki bende cok korkuyordum.genel anestezi oluyor zaten hiç bişey hissetmiyorsunuz çıkıncada 1-2gün adet ağrısı gibi ağrı oluyor sonra da hiç bişey kalmıyor. Rahat olun bence bebeğiniz de etkilenmesin
Shebaby Ay3 ben haftaya olucam canım ama korkmuyorum uyutup yapıyolar zaten çıkınca da adet ağrısı gibi oluyormuş hafif kanama oluyormuş sonda takılmıyor ben en çok ona sevindim o olsaydı varya mahvetmişti beni ben T rahim ameliyatına da girmiştim bir de tüplerim de tıkalıydı benim ama Rabbim verdiyse sabrını da bi şekil verir inşallah sende bol bol besmele çek çok rahatlatıyor ayetel kürsi oku eline göbeğine sür Rabbim şifanı verir
Shebaby Ay3 ben 5 aylık bebeğimi kaybettim de karnımda rahim ağzı yetmezlik denen illeti öğrendim resmen dünyam başıma yıkıldı insan bir tek kendi başına geliyor sanıyo ki ben onca uğraşmaya ameliyatlara rağmen hamile kalmıştım ama sonra kendime geldim dedim bi tek bunu ben yaşamıyorum araştırınca gördüm burdan o kadar insan aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşamış ki her halimize şükür hersey Allahtan canım biz tüm tedbirleri alıyoruz Rabbim de bize hayırlısı olcaksa yardım etsin kucağımıza alalım inşallah sakın üzülme stres yapmamaya çalış dua et bol bol dilinden eksik etme inşallah hersey çok güzel olur hiç görmemiş gibi oluruz bunları dualarım seninle
Ay3 Shebaby Allah sizden razi olsun simdi hastanede yatiyorum. Bana bi umut oldunuz o kadar güzel yazmışsınız ki.
Ay3 Shebaby benim de dualarim sizinle, oncesinde yetmezlik var diye bu gebeliginizde onlem amacli mi serklaj yapılacak
Shebaby Ay3 canım benim senden de Allah razı olsun ben 11 haftalık hamileyim genetik testi verdim haftaya o çıkacak inşallah bir problem çıkmazsa da doktor hemen o gün dikiş atıcak yatırıcak bir gün hastanede ama ben o kadar alıştım ki hastanelerde yatmaya devamlı kanamam oldu ilçeden merkeze 1 buçuk saat benim bir de. Diğer gebeliğimde hiçbir sıkıntım yoktu birden 20. Haftamda azar azar yatarken suyum gelmeye başladı içime bi kurt düştü hemen gittim hastaneye ama hersey için çok geçmiş doktor su geldiği an Serklaj atamam senin için tehlikeli dedi ve atmadı normali de oymuş zaten o gün suni sancıyla bebeğimi aldılar tanı da o zaman kondu işte açılmam da vardı baya hastaneye gitmeseymişim evde ölü doğum yapcakmışım 6 ay sonra da şimdiki bebeğime hamileyim inşallah güzel şeyler yaşarız ne diyim insanın eli devamlı kalbinde oluyo biz evet riskli gebelik yasıcaz devamlı yatıcaz bunalıcaz ama her gebelik bi risk sonuçta kapalı kutu bilemiyoruz ki o yüzden sen de dua et bırak akışına yiyecek ekmeği varsa zaten Allah dünyaya getiriyor evet ben üzüldüm mü mahvoldum ama insan başa gelcek herseye o kadar alışıp onu kaldırıyor ki canım biz hep pozitif düşünelim yeter ki elden başka bişey gelmez planlar yapıyoruz ama bilmiyoruz ki Allah bizden önce yapıyor o planları ay çok konuştum 😂
Hnd3535 Ay3 oo muayene sırasında mı aldı anladım. İnşallah kanamanız gecerde bir an önce dikiş atılır size de . Banada 14.haftada atıldı şimdi 20+5im inşallah güzel haftaları görürüz hepimiz 🤲
Hnd3535 Ay3 yok anestezi alınıyor zaten hiç bişey duymuyorsunuz. 1-2 gün adet ağrısı gbi bir ağrı oluyor oda geçici ağrı. Bebek büyüdükçe rahimde baskı hissi oluyor onun dışında zorluğu yok kolay geçsin inşallah
Shebaby Ay3 Ay3 ilk defa duyuyorum böyle bişey o ne işe yarıyormuşki kanamayı da nasıl durduramadılar acaba günde 4 sefer iğne yemiştim ben ilaçlarla falan durmuştu benden pıhtı şeklinde kocaman kanlar gidiyordu ya İnşallah durur artık senin de