Melodimm Aranızda vajinaya tekme hissi yaşayan varmı.Karnimda haraket ediyor ama qaliba aşağıya vuruyor.Vajinama vuruyor resmen.Hiss ediyorum.Sizdede boylemi?Uzaninca oluyor ayak üstü olunca hiç hiss etmedim.
fizikcianne Melodimm 28+3 üm. O haftalarda bende de oluyordu vajinaya hafif vurmalar ama suan yok şükür 🙏🏻
Hnd3535 Melodimm bende öyleyim 20+5 im ve serklajlıyım. Resmen dikişlerime vuruyor cız cız ediyor o vurdukca. Ah evladım yer mi yok çık yukarılara diyorumm 😊 aşağılarda geziyor hep niyeyse
Belginylmz Melodimm arada bende oluyor birden sonra esprisine kız ayağın çıkacak alttan wurma yoksa ayağını nasıl itcem geri diyom🤣🤣
Elif3333 Hnd3535 aynı günümüz bende abdominal serklajliyim bizimkide ruh haline göre bi kasikta bi kasığın üstünde 🤣🤩 aman oldukları yerde dursunlar da farketmez yaramaz buyusunler 😇
gamzecgr Melodimm 21.haftadayiz bende de oluyor pıtı pıtı geçiriyor geçen gün detaylıya girdim benimkilerden biri makat gelişli duruyor ondan orda hissediyormusum bu haftalarda normal dedi merak etmeyin
Aybarssmom_ Melodimm daha çok erkekler oralarda geziyormuşta geçen biri dedi bana 🤣🤣 sağlıkla gelsinler ❤️
Ebus12 Melodimm kızım baş aşağı dönene kasar aşağıya tekme yedim bazen çıkacak sanırdım. Bu haftalarda başlamıştı benimde çok berbat bı his. Dönünce kurtuldum
likesah Melodimm bende de oluyor 23. Haftadayim bu hafta hareketlerini cok net hissetmeye basladim surekli vajinami tekmeleme halinde. Sanirim ayaklari asagida oldugu icin tekmeler oralara denk geliyor.