Gulmasal Herkes bulantin coksa kiz bulantin yoksa erkek diyor bu hurafemi kizi olupda bulantisiz gecirenler oldumi😅
glsnsglm Gulmasal tamamen hurafe ya oğlum olucak 16.haftaya kadar inanılmaz bulantım oldu. Kuzenimin oğlu var bulantıdan hastanelik oluyordu 🤭
hunilimom Gulmasal iki kızım var birinde kusma olmadı ama aşırı mide bulantısı vardı diğerinde yoktu prenses gibiydim
biradethamis Gulmasal benim kızım olacak şu an 28. haftadayız ve şimdiye kadar bulantım kusmam hiçbir şeyim olmadı (nazar olmam inş)
Aybarssmom_ Eltimin kızı var hiç mide bulantısı yaşamamış, kuzenim de oğluna hamikeyken bulantılarından hep acillik oluyordu, benim de oğlum olacak ilk 3-4 ay berbat geçti o yüzden yalan 🤣 🤣
Elfselm İlk gebeliğimde de şimdi de hiç bulantım ve koku hassasiyetim rahatsızlığım olmadı. İlki erkekti şimdi kızım olacak inşallah
fizikcianne Gulmasal hurafelere inanmam ama benim kız bebiş için bütün hurafeler doğru çıktı ve kız benimle hamileyim 🤣 7 aylığım ve hala kusuyorum düşün
Ceviz6550 Gulmasal kişiden kişiye göre değişir bence hurafelere inanmiyorum ben 😄 iki hamilelik yaşadım ikiside oglan Ve birinde 8 kilo diğerinde 7 kilo vermiştim mide bulantısı dan bu hamileliğimde de bulantım var ama öncekiler gibi değil beni yormuyor yani hafif 🙂
kayra21 İlk kızımda sadece karnım büyüdü ne mide bulantısı ne de hamileliğe dair başka hiç bişey yaşamadım çok güzel geçti şimdi 2. ye hamileyim yine kız 25 haftaya kadar mide bulantısı ilacı kullandım belirtilerin cinsiyetle alakası yok
nefessmommm Gulmasal canım kız bebişim olacak inşallah 35+2 yim Aşırı derece de toplam iki kez bulantım oldu Birinde bir şeyden tiksindim. Birinde üşütmüştüm. Şöyle ama ilk üç aylık dönemde kahvaltı öncesi hafifi bulantım oluyordu kahvaltı yapınca geçiyordu. Üçüncü trimesterda kahvaltı yaparken bir kaç kez bulantım oldu
prenses_annesii2603 Gulmasal kızımda hiç bulantı yaşamadım bulantı nedir bilmedim şuan oğluma hamileyim bulantı nedir çok iyi anladım
Mucizemibekliyorum_ Gulmasal kızım olacak ve hiç bulantım olmadı şükür. Benle bir hamile arkadaşım var deli gibi kustu ama oğlu olacak onun😂
Mmnj Gulmasal ben 🤣 bulantı yaşamadım adam akıllı 24+6 haftalık olduk kızımla 1 defa istfra ettim onuda kendim tiksindim 🤣🤣🤣
guzelanne01_ Gulmasal hurafemidir bilmem canım kızımda hiç ne tiksinme ne bulantı ne istifa olmadı Herkez kızın olacak dedi🫣 Oğlumdada aşırı koku hassasiyeti tiksinme bulantı ve pis koku aldığımda istifada oldu herkez oğlun olacak dedi oğlum oldu 🫣
Belginylmz Gulmasal kızım olucak 23 haftaligim we başından beri mide bulantısı hiç yaşamadım🤣 ablamda oyke