Gzd80 Kizlar hamile olup Türk kahvesi icen var mi? Ben 23.haftadayim hergun 1 tane iciyorum.. zararli diyen var ama kahve icmeden kendime gelemiyorum
Hafizeipek Gzd80 ben de her gün 1 tane içiyorum günlük kafein tüketimi 200 mg serbest demişti doktor 1 kahve fincanı Türk kahvesi 45 mg araştırdim hepsini kahve aşkına 😂😂😂
marven Gzd80 benim doktorum çayı sekersiz acik kahveyi de 40 yilda bir cok canin isterse ic dedi. Ben kahve konusunda acikcasi miktari az ve tesirli oldugu icin tamam kafein sinirini gecmiyo olabilir ama her gun icince de depolanabilir diye dusunuyorum
Firdevsyilmaz Gzd80 Türk kahvesinde kafein yok canım banada sağlıklı diyorlar haftada 1 2 haftada 1 içmeye çalışıyorum bazen hafyada 2 de olabilio bnde araştrmştm her şekilde sağlıklı olduğunu destekliyorum ama her gün için bişeydiyemicem
marven Firdevsyilmaz gunluk sinir 200 mg turk kahvesi bir fincan 56 mg kafein icerir gebe okulunda soylendi
Burcak61 Kafeinsiz kahve deneyin benim doktorum da çok canın isterse bir fincan içebilirsin dedi tavsiye etmedi yani bende kafeinsiz kahve aldım
Haticeozturk Gzd80 Ben öksürük olmuştum bir hafta belli kahve ile geçirdim günlük sabah akşam bir minik fincan içtim
Elifaaksoyy Gzd80 Normalde gergin 2 kez kahve içen biriydim ama maalesef hamilelikte fazla tüketmiyorum😞 doktorum çok aşırı canın çekerse iç çayı bile çok açık iç dedi dediğini dinliyorum😊
Ecearya Gzd80 turk kahvesinin de kafeinsizi cikmis esim almis ben iciyorum diye hic bir farki yok tat olarak tavsiye ederim ben de gunde bir tane ondan iciyorum 😊