Emineeeeeee Arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım bebeğim 36+3 günlük fakat boyutu büyük 40 haftalık kadar erken doğmasını istemiyorum ama regl gibi ağrılarım oluyor ve kesintisiz 20 dk felan sürüyor erken almalarından korkuyorum sizce ne yapmalıyım Ayrıca doktorumda yok izne ayrilmis ayın 12 de gelicek bir hafta var🤦🏻♀️
NisaSevgili Emineeeeeee erken doğum olmuyor ki bebek 40 haftalık görünüyorsa ve gelişimini tamamladıysa. Korkmanıza gerek yok bence. Başka bi doktora danışın isterseniz.
gamzecgr Emineeeeeee gelişimini tamamladiysa niye erken olsun doktorlarını dinleyin ki aksi bir durum olmasın Allah korusun vakti gelmis demek ki
Dilekonurr Emineeeeeee benimde 36+3 ama 38+3 gözüküyor önde pazartesi normal doğumumu başlatıcak 37 yi bekleyelim prematüre olmasın dedi sen hemen bi doktora görün inşallah biraz daha bekler bebişin ama doğsa da korkma zaten gelişimi iyiymiş kaç kilo
LamiyaCetinkaya Emineeeeeee Ciğer gelişimi önemli, sancınız varsa doktorunuzu beklemek yerine acilden girip durumu anlatın, yapılmadıysa ciğer geliştirici iğne yapılır. Ama yine de kendinizi korkutmayın, bebek neredeyse 37 haftalık olmuş, kuvoze girme ihtimali az 💗
Emineeeeeee Dilekonurr 40 hafta gibi görünüyor transfer gününu söylemesem doktorlar tahmin edemiyorlar
Dilekonurr Emineeeeeee maşallah canım korkma o zaman ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç birşey olmaz merak etme
Mutluemos Emineeeeeee ne olur ihmal etme Rabbim sağ salim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Emineeeeeee Aayssee1323 devrem bilgesindeyim özelde sadece 2 doktorumuz var benim doktorum izine ayrılmış yanlizca bir tane kaldı o da ona hiç güvenmiyorum bundan önce yanlış tedavi uyglamisti birde gorumcemi iki doğuma girdi ( bu arada 3 bebeğini de kaybetti kız )farklı davranıyor insanı rahatlatacak tavırda bulunmuyor bilmiyorum için ona karşı rahat degil
Emineeeeeee nefessmommm bende kalk atış cihazı var şimdi dinleyeceğim eğer ritimde değişiklik varsa giderim bence
Mutluemos Emineeeeeee Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim Rabbim evladınızı sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin vatana millete hayırlı Salih evlat olsun inşaAllah 💖
Mutluemos Emineeeeeee oha kız neredesin ? Güven sorunu varsa gitme devlete git özele gitmek zorunda değilsin lütfen ihmal etme 🙏