Özel hastanede normal doğum yapan varmı?fazladan para almak için sezeryan yaptıkları doğrumu acaba ben normal istiyorum bu konuda kafam karışık

Hivda_04 senn isteğine bağlı o bende özele gidiyorum doktor zorlamıyor normal doğum istiyorum dedim bebeğim de normal doğum pozisyonun da zaten

Hrdl devamlı gittiğim hastanede doğum yapmıyorlar o yüzden başka özel hastane buldum oturduğum yere yakin fiyatıda uygundu ama hiç araştiramadim nasıl bir yer diye bebeğim baş aşağı normal doğum için bir engel yok demişti doktor inşallah istediğim gibi olur

Benim doğum yapıcağım hastanedeki doktorlar normal doğum ağırlıklı fiyatla alakası yok sağlığı düşünüyorlar bence fiyatı düşündüklerini zannetmem

Hivda_04 bu doktora bağlı mesela benim doktorum aşırı normal doğumcu isteğe bağlı sezaryen yapmıyor değişir yani kimiside daha muayene bile etmeden sen sezaryen ol diyo uğraşmamak için

Hivda_04 bende öyle duydum birincide devlete gittim 4 gün yattım normal doğum için, bu defa özele gidiyorum bebekte ters ztn hemen sezeryana alacaklar gibi geliyo

Tubabebe ya zaten benimkide son dakika bir sorun olsa sezeryan olsa ona bişey diyemem sadece normal doğum olma imkanı varken sezeryana zorlarlar diye korkuyorum

Hivda_04 benim doktorum asla sezaryen yapmıyor(zorunlu olmadıkça) yapmam diyo senin sağlığın bebeğin sağlığı normal oluyorsa seni neden ameliyat edeyim diyor o hastaneye ve doktora bağlı bence, hem bizim hastane de normal doğum daha pahalı niye diye sorduğumuzda sezaryeni planlayabiliyoruz ama normalin ne zaman geleceği belli olmadığı için fark var dediler ,gecen gece 2 de adamı uykusundan uyandırıp hastaneye getirttik mesela

Dilekonurr

Dilekonurr evet aslında doğru diyorsunuz normal doğumda aniden gelişen bişey
              Hiç muayene olmadığım hastanede doğum yapmakta biraz şans işi o yüzden bir kere en azından gidip muayene olmam lazım.ama gece gündüz farklı doktorlar oluyormuş o yüzden yine işim şansa kaliyor

Hivda_04 özelde normal dogum yaptım doktorum nasıl istersen öyle yapalım dedi bende normal dedim normal oldu şimdi yine hamileyim gene normal yapmak istiyorum bir aksilik olmazsa

Hivda_04 ilkini özelde normal doğurdum ikinciyi de öyle düşünüyorum. Bence biraz da doktor faktörü önemli bazı doktorlar sezeryan yanlısı olabiliyor, benim doktorum normal doğumu desteklediği için sezeryanı pek konuşmadık bile. Sizde hangi doğum şeklini istiyorsanız onun üzerine konuşun doktorunuzla tepkisini de görmüş olursunuz 💜

Hivda_04 ben özelde normal doğum yaptım doktorum da hiç sezeryan olsun demedi. Bebek normal doğum pozisyonunda sağlık sorununuz da yok inşallah normal doğumla gelecek bebeğiniz derdi hep.

Hivda_04 Sezeryan için ayrı, normal doğum için ayrı ödeme varsa para için yapabilirler. Benim doğum paketimde normal ya da sezeryan doğum arasında ücret ayrımı yapılmıyor. Genel olarak doğum diye geçiyor. Sezeryan için zorlayacaklarını sanmıyorum

Evremoz evet sigortaliysaniz normal doğum 5500 sezeryan doğum 8500 dedi ayrı oda isterseniz oda ekstra 300 TL dedi fiyatlar bana diğer hastanelere göre uygun geldi ama ilgileri nasıl onu bilemem