Tugceeeesss 32 haftalık ölü doğum yaptım arkadaşlr kordon dolanması ,kordonda kan pıhtısı vardı üzerinden 10 ay geçti doktorum çalışmalara başlayabiliriz dedi ama korkuyorum benim gibi aynı durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz ?
Nr_avc3 Tugceeeesss bende 30 haftalıkken ölü doğum yaptım ama hiçbir sebep yoktu ne kordon dolandı ne bir şey doktorum doğal ölüm dedi ayrıca benim rahim şekil bozukluğumda var ama doktorum o bir sebep değil böyle bir çok insan doğum yapıyor dedi tek aklıma takılan ben ilk aylar hamile olduğumu bilmeden korona aşısı olmuştum birde 4. Ayıma girdiğimde olmuştum acaba o mu kan pıhtılaşması yaptı diye düşünüyorum tabiki takdiri ilahi Her şeyden önce
SimalCinkaya Tugceeeesss canım doktor değilim bu konuda tıbbi bir bilgim yok. Sadece görümcemden örnek verebilirim ikiz çocukları olacaktı yedinci ayında düşük yaptı. Aradan altı ay geçti şu anda üç aylık hamile
Slc 1cocuk çok özel olmazsa neden kaybettiniz bir buçuk ay sona mı gebe kaldnz zor olmadı mı iyi misinz
1cocuk Slc neden ölduklerin inan bilmiyoruz tıp yönünde bir ölüm nedeni koyulmadi aslında onlai kaybedice bir boşluğa düştüm cok istiyordum anne olmayı normal bir şekilde dogrudugum için doktorum bı sorun olmiycagin söyledi bi anda mucize gibi geldi kızım Allah’ıma şükür hiç bir sorun yaşamadım sağlıklı bir şekilde doğdu şuan 2 yaşında
Slc 1cocuk maşallah yavuma uzun ve hayırlı yaşatsn rabbim benimde 23 haftalikken oğlum Enfeksiyon yüzünden norml doğumla aldılar benimde ölme riskim çoktu bida 2 yıl bebek yok ddi dokror ama 6 ay sona hamile kldim çok istiyorum dua edin sglikla gelsin yaşayan ölü gibiydim çünkü
Nr_avc3 Tugceeeesss Amin cümlemize inşallah canım benim şimdi de 29 haftalık hamileyim inşallah Rabbim kucağımızı doldursun kimseyi evladıyla sınamasın hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲❤️
Tugceeeesss SimalCinkaya yaaa allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ben de denicem ama cesaretim yok ve denesem de hemen olamayabileceğini söylüyor doktorlar
Dila23 Tugceeeesss ben 20 haftalık ölü doğum yapmıştım, 3 ay sonra ilk denemede hamile kaldım, şuan 32 haftalık hamileyim.
Tugceeeesss Dila23 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nasıl bir süreç yaşadınız ve yaşıyorsunuz ? Doktorun size önerileri nedir