pera_ Kızlar biz 13+2 olduk ilk bebeğimde hiç kasık ağrısı felan hissetmiyordum bunda kasık ağrım ve de bir hafıflik var sanki hamile değil gibiyim siz de durumlar nedir
Hatice4270 pera_ Bende aynıyım 13+2☺️bende de hiç bir belirti yok çok hafifim sanki hamile değilmişim gibi günlük hayatıma devam ediyorum bir tane de kızım var 2.bucuk yaşında siz cinsiyetini öğrendiniz mi ☺️
pera_ Hatice4270 aa aynıyız beraber takip edelim ne güzel kıza benzetti doktor kesin birşey yok sizin belli mi 😍
Hatice4270 pera_ tabiki ☺️doktor tahminde bulunmadi 18nde randevum var o zaman inslalah kesin öğreniriz🥲
Gamzeacis Bnde 13+3 üm arada bnmde kasığımda ağrı oluyor ama halsizlik yorgunluk uyku devam ediyor onun dışında sıkıntım yok çok şükür
pera_ Edaozkan ya ilk bebeğimde karnımda bir doluluk 10 haftadan sonra ne biliyim bir ağırlığı vardı ama bunda hiiç inanmıyorum bazen hamilemiyüm değilmiyim
Gamzeacis pera_ randevum yarın pozisyonu uygun olursa söylerim dedi ama çok heyecanlıyım 🤭ama göbeğim çıktı kilom aynı normal mi bilemedim