Fatos43 Haftadayım ilk hamileliğim gece uyumaya çalışırken elim karnımdaydı bi baktım sol tarafta pıtpıt bişeyler oldu acaba dedim bağırsak hareketi mi değil mi emin de olamıyorum baloncuk patlar gibiydi 🥺🐣
nb- Fatos43 yaa ben de 14 teyim 2 kere oldu farklı zamanlarda bi şüphelendim ama muntemelen hareketiydi :)
Annee026 Fatos43 yaa benim de yarın 15 oluyorum ne zaman hissedicem diye merakla bekliyorum 😬 erken hissetmişsiniz ne güzel 😊
sedseda Fatos43 ben de 17+0 da gece aynı sizin gibi hissetmiştim o günden sonra çoğaldı çok tarifsiz bir his❤️
HMH Fatos43 ay evet ben de 15+1 im sabah bende de öyle bi şey oldu ama gaz veya bağırsak hareketi vs de olabilir mi acaba dedim ama elim orda değildi içerden pıt pıt diye hissettim ben de
Merivvee Yaaa evet hissetmişsinz 😍 bende öyle hissettim artık o baloncuklar dah çok patlayacak inşaAllah 😍🥰
Fatos43 Esima valla genelde 20den sonra net hissedilir diyorlardı ama bilmiyorum inşallah sen de hemen hissedersin 🥰
HMH Fatos43 ayy olabilir belki de 🥹 benim ilk gebeliğim burda okuyorum genelde ilk gebelik biraz geç hissediliyor diye ama 12. Hafta doktora gittiğim zaman o da 1 ay sonra yavaş yavaş hissetmeye başlarsın demişti 🥰
Fatos43 Esima vesvesedir dua edin içinizi ferah tutun herkes sizinle aynı şeyleri hissediyor yani bu konuda yalnız değilsiniz ama hep olumsuz şeyler düşünmek olumsuzu çeker o yüzden güzel tatlı şeylere odaklanın ❤️