Esraabrklu Kızlar 34-35 haftalık doğum yapılırsa sizce küveze alırlar mı yoksa direkt tamam mıdır pek bilgim yok sormak istedim.hep sanki doğum yapıcak mışım gibi bi his var içimde bi korku var o yüzden sordum. 😔😔 ??
Eylem Esraabrklu her bebegin sağlık durumuna bağlı kilosuna fonksyonlarina bağlı içini rahat tut annesii pozitif düşün😊
Damla________ Esraabrklu benim 36.5 de doğdu doktor her ihtimale karşı kuvezi olan bir hastaneyi tercih et dedi ama çok şükür gerek kalmadı . Sende her ihtimale karşı öyle tercih et
aasenamerve Esraabrklu ben de bugün 34+0 oldum doktorum ciğerleri gelişsin diye 36 ya kadar ilaçla bekletecek sonra ilacı bırakıp gelip gelmemeyi bebeğe bırakacak. 33. Haftada 2570 gr olduğu halde 36 dan önce doğması küvez gerektirir dedi malesef.
semabrcn Esraabrklu canım şuan endişelisin hep bunları düşünüyosun anlıyorum ama biraz kendini rahatlat oluruna bırak hep böyle endiseli görüyorum seni konularda baslıklarda. hersey çok güzel olucak bol bol dinlen
Ertugrulum Canm insallah 37den once dogmaz genelde aliyorlar ama almadiklari da oluyor ciger gelisimi tamam olmuyor bazen dua et gelisimini tamamlayıp oyle gelsin insaallah 🤗🤗
gizemmm Esraabrklu arkadaşların dediği doğru bebeğin sağlığına kilosuna bağlı. Benim doktorum 35. Haftada gerek kalmaz küveze artık bu haftadan sonra rahat ol demişti
cemileanlar Esraabrklu canım benim yigenim 9 aya bir hafta kala doğdu yani 8.ayin sonu çok şükür kilosu da iyiydi ama küveze alındı solunum yetmezligi olduğu için 10 gün yattı anneden süt emmedigi müddetçe de cikarmiyorlar hastaneden