Ishaqnur Salam Aleykum. 38+3 hamileyim. Hemeroidim oldu bir kaç gündür hangi şam yada krem kullansama olur? Kullandığınız bi şey varmıydı?
Minikperi Ishaqnur bunu doktorunuza bildirmekisiniz önünüze gelen her kremi kullanamazsınız. Normal doğumda iyice artıyor acısı. Ben 6 ay çektim doğumdan sonra. Sonra 3 sene hiçbir şey yokmuş gibi tamamen kayboldu. Ne zaman ki hamile kaldım geri geldi kabusum. Doğum emzirme dönemi vs geçtikten sonra mutlaka bir genel cerraha gidip tedavi olun benim tavsiyem bu 🌸
Gizembltc Ishaqnur canım ben sezerryan doğurdum bende de oldu. Kremler pek işe yaramıyo. Günde 3-4 defa dayanabileceğin kadar sıcak suya otur inan iki üç gün sonra nasıl rahatladığını hissedeceksin.
sclkmyc Normal doğum mu yapacaksınız, doğumda aşırı çıkıyor:((( ben sırf bu sebepten sezeryan düşünüyorum, şok markette satılan aloavera kremi gerçekten inanılmaz işe yarıyor, kullanmadığım şey kalmadı, deneyin mutlaka..
Ishaqnur Minikperi doktoruma yazdım cevaplamadı. O yüzden son çare buraya yazdım burda kullanıb memnun kalan varmı diye