Cnsu11 Biz 36+3 üz artık çok zorlanmaya başladım nefes almakta hareket etmekte geceleri yatamıyorum üstüne gebelik şekeri de var insülin kullanıyorum sizlerin nasıl gidiyor neler yaşıyorsunuz
cagla9094 Cnsu11 ben de 36+3üm aynıyız😊 artık ağırlaştım canım hiç bişey yapmak istemiyor sürekli yatıyorum bir de geceleri aşırı derecede mide yanmam oluyor uyutmuyor
EmreBeyiBeklerken Cnsu11 bugün tam 36+0 😊 2 haftadır yatıştayım bebişi içeride tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışıyoruz, pelvik bölgemde ağrılarım oluyor, sancılarım oluyor 🥺 annelik zor zanaat vesselam, Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi 🤲
Cnsu11 cagla9094 benimde özellikle geceleri mide yanmam oluyor zor oluyor geceleri doğum için dr uz ne dedi
Alyel Cnsu11 mersi🌺 kasıklarımda çok ağrı var anlık Bazen biraz sürüyor yatamiyorum yatsam.agrim.oluyot ayağa kalksam seke seke yürüyorum bir süre artık çok zor
cagla9094 Cnsu11 en başından beri planlı sezaryen düşünüyordum zaten doktorumla da görüştüm ayın 25ine gün verdi ekstrem bir durum olmazsa 25inde alırız dedi
Gamze4127 cagla9094 kaçıncı haftada gün verdi bir de ilk gebelikte 40. Haftaya kadar bekletildiği doğru mu ya ben sezeryan istiyorum 38 de falan almaz mı ilk diye
AFamfs 36+4 teyiz 38 de gelsin artık diyorum doktorum 39 diyor illaa bu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyorum kafam çok karışık 🤐
Cnsu11 AFamfs benimde gebelik şekerim var doktor 38 39 haftayı geçirmeyiz diyor bakalım pazartesi kontrole gideceğiz o zaman belli olur dye düşünüyorum artık son haftalar çok zorluyor sizi çok iyi anlıyorum
Cnsu11 Alyel benimde kasıklarımda çok ağrım oluyor idrara çıkma isteği sürekli idrar yolu enf mu var diye düşündük ama bişey çıkmadı
tlhmrv EmreBeyiBeklerken aynı durumdayiz bnde 36+1 sancı kasılma ağrı oluyo insAllah 1 hafta daha dururlar en azından
Tugbacakan Cnsu11 36+4 geceleri uyunmuyor. Dönmeye çalışırken yoruluyorum 😂😂 18′inde sezaryen planladık bitiyor çok şükür😅