Ask-bebegim annesi53 ağırlık hissediyorum artık 28 haftadayim kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum sizdede varmı
Bahargibigel Ask-bebegim aynısını yaşıyorum 28. Haftama girdim 4 gündür yürürken bile zorlanıyorum çocuk karnımdan düşcek gibi sanki normal mi bilmiyorum da ptesi doktora gideceğim korkmaya başladım
Ilkannelik41 Ağırlaştırılmış gibi geliyor sırt ağrısı bel ağrısı aşağıda baskı karin ağrısı hissediyorum sizde durum nasıl acaba Bi bana özel değildir herhalde bu haftalarda sancı cekmek
annesi53 Ilkannelik41 yani böyle kasılma bir yere toplanma hissediyorum sonra başım çok dönüyor bazen karın ağrısıda oluyor ara ara değişiyor
Ask-bebegim annesi53 benimde öyle kasıklarımda baski ağırlık hissediyordum muayaneye gittim baş aşşaya dönmüş doğum pozisyonundaymiş döner daha dedi doktor
annesi53 fizikcianne bende öyle bu ayım son 19 gün ekimin 2 sinde ayrılıyorum valla dayanamıyorum artık
Ayse8326 Kızlar siz Bebek kıyafetlerini falan ne zaman yıkayacaksınız o tarz şeyleri acaba şimdiden ayarlasam mi diye düşünüyorum
Ayse8326 Bende öğretmenim ekimin 3 ün de ayrilabilirim ama evde çok hareketsiz kalırsam doğum daha zor olur diye düşünüyorum
Senolinka 27+6 bugün yarın 28 olucaz bende de bel ağrısı var 2 gündür hiç bir şey yapamıyorum yatıyorum oturuyorum sadece yürümekte zorlanıyorum fok balığı gibi hissediyorum kendimi 🦭
annesi53 Tusse18 yaaa sizi hatırladım sizinle aynıyız biz hatta ilk zamanlar konuşuyorduk :) ne çabuk geçti dimi