Alyamomm kuzum bize de ayni seyi dediler 3 sesndir de evliyiz 1 yil evlliyken rahim filmi cektirdim sag tupum tikaliydi ama hamile kalmama da engel degil dedi doktor tupum acildi ertesi ay kimyasal gecirdim 6 ay sonra bida rahim filmi cektirdim yine tikaliydi acildi 1 bucuk yil oldu ama hic gebelik elde edemedim 9 aydir hic doktiruma gitmedim klen catlatma ignesi kullanmistim 1 yil once olmadi kist oldu taki bu aya kadar.. asilama icin reglimi beklerken hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim. Polikistik over de de normal yolla hanile kalinmiyo diyo doktorlar ileri derecedeyse eger ama bi cok insan var polikistik olup dogal yolla hanile kalan. Bu gercekten sabir gereken bi surec. Emin ol benim de hic umudum yoktu evet bi gun rabbim nasip edecegini biliyodum belki 5 belki 10 yil sonra bilemem ama bi gun olcagini biliyodum fakat bu ay olcagini bende tahmin etmedim diyorum ya asilama yaptircaktik reglimi bekliyodum ama gecikti ha yarin olurum ha obur gun olurum derken baktim 5 gun gecikmem oldu kan verdim oyle ogrendim tabi bunun yani sira beyaz akintim oldu gogus hassasiyetim oldu kasiklarima hafif agrilar girip hemen geciyodu. Sakin umudunu kaybetme diyolar ya mesela ne kadar ugrasirsan ugras hic beklemedigin bi anda oluyo diye ben buna inanmazdim ne alaka derdim ama gercekten oyle degil ben kafamda bitirmistim iliski yasiyosam zevk icin yasiyodum iliskiden sonra yarim saat yattim baska hic bisey yapmadim sadece kafani rahat tutmaya bak kuzum ben bunu kafama vura vura ogrendim cok sukur de gercketen dogru cikti rabbim hic ummadigin anda vericek emin ol kuzum sadece dua et Allaha sığın, emin ol rabbim simdi bekletiyosa guzellestiriyodur kuzum