guzelanne01_ Mucizem24 Kız canım 🌸İçimdende prensesin olacağı geçiyor Allahın izniyle Kesin hatta🌸 öğrenince banada haber ver inşallah ayrıca benimde doğum tarihim haziranin 3 ☺️ikizler burcuyuz yani
Mucizem24 guzelanne01_ ikizler burcu candır 💞 ay hadi bakalım inşallah yarın öğrenirsem hemen yazarım buraya 🥰🥰
Kukulikukuli12 Mucizem24 Ben ilk bebeğimde perinatoloji de öğrenmiştim 15.hafta. Değişim olandı. Ama kadın dogum net bilgi verir mi bilmiyorum. Şimdi 2.bebeğim olacak bacakları hep kapalıydı 21.hafta detaylı ultrasonda yine perinatoloji söyledi 🤭✌️
papatya42 15+6 özele gittim doktor erkek hayırlı olsun dedi bidaha bakalım bir hafta sonra gel dedi gittim %80 kız dedi kafam çok karıştı 20.haftayı bekliycem devlete gideceğim bakalım yanılma olabilir mi başına gelen varmı hanımlar 🌺
Beyaz0172 Mucizem24 11+2 de öğrendim %70 dedi dün 16.ncı haftamızda %100 dedi yani öğrenebiliyorsun ama açık kapı bırakıyorlar doktorlar
Mucizem24 guzelanne01_ ben şoook😁 şimdi doktordan çıktım herkes tüm çevrem kız diyordu erkek geliyomuş😚🙈 pipisini gördük 😁