G-k Merhaba hamişler, gebelik süreci boyunca “asla bu işi yapmam” veya “yapmıyorum” dediğiniz şeyler nedir? Bebeğin ve kendi sağlığınız için hangi iş veya aktivitelere dikkat eder oldunuz?
GlstnMrt G-k kaynanamdan uzak durmak en üstte kalsın bu madde😁😁 sonra ağır kaldırmak yerleri silmek eğilmek sabah erken uyanmak.
Hizligonzales G-k perde asmam cam silmem gerci normaldede onlari ben yapmam🤣 onun disinda agir deterjan kullanmam domestos gibi tuvalet banyo temizliginide esim yapar.
Agg0207 G-k perde asmam cam silmem negatif insanlarla görüşmem morelini bozacak muhabbetlere hiç girmem
Mucizem24 Perde asmam cam silmem ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum ama günlük hayatın içinde illaki kendimizi Bi anda zorluyoruz Rabbım korusun evlatlarımızı
turkuaz_ Cam silmedim perde asmadım eşim yaptı onları. Birde mutfak dolaplarının üst katını silmedim eşim sildi
Aybarssmom_ Cam silmiyorum, perde asmıyorum, kedimin kumunu temizlemiyorum, yukarılara uzanmamaya çalışıyorum, eğilmemeye çalışıyorum (bu çok mümkün olmuyor) gerçekten kendimi yorgun hissediyorsam o an ne kadar iş varsa bırakıp dinleniyorum kendimi zorlamıyorum
2boymoms Bir ben kendimi heder ediyor musum be çatır çatır perdede asıyorum çamaşır suyu da kullaniom halı bile yikadm 😂
bebikveben 2boymoms valla ben de yapıyorum aynıyız😂 ne bulantım ne kusmam ağrım bişeyim oldu maşallah😛 o yüzden her işimi kendim görüyorum. He eşim ve annem olduğunda yaptırmıyorlar o ayrı ama yapsınlar diye de işleri bekletmiyorum💁♀️
2boymoms bebikveben en iyisini yapıyoruz aslında tabiki kendimize bebeğimize zarar verecek bir durum varsa yapmamak gerekir ama yoksa neden başkası yapsın diye beklim ki veya öyle çit kırıldım gözükmek istim nefret ederim öyle insanlardan