MerveTeyze 32+ sonrasında doğum yapan var mı ciğer geliştirici iğne olmuş bebeği 2000 2500gr üzeri olan ? Kuvöz de kaldı mı bebeğiniz ne kadar kaldı ve şimdiki sağlık durumu nedir
Mineee66 MerveTeyze 20 gün önce ikizlerimi 35. Haftada doğum yaptım 5 gün küvezde kaldılar şuan çok iyiler maşallah. Ciğer geliştirici vurunmamıştık.
Ftma_15 MerveTeyze merhaba bilgim yok ama üstte kalsın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bn 35 haftalık 2.640 gram doğum yaptım hiç bir sorun yoktu
NrnMtlu MerveTeyze Merhabalar dün 32+4 de doğum yaptım bebeğim Küvez de entübe şuna da herşeyi zaman belirleyecek bebeğin gelişimine bağlı bundan sonrası
xbebegimx MerveTeyze gecmis olsun erken dogum riskiniz mi var 🥺 ama doktorlar 32den sonra korkma diyorlar en azindan benim doktor oyle demisti
MerveTeyze Ftma_15 35 hafta derken atıyorum 35+2 gibi mi yoksa 34+5 e de bazı uygulamalarda bahsederken 35. Hafta diyorlar
MerveTeyze NrnMtlu dana önce erken doğum riski ciğer geliştirme aşısı olmuş muydu peki bizimki de erken gelme çabalarında bir de kilo az da olsa bu süreçte fark ediyor anladığım kadarı ile bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza alıp evinizde büyütmeyi nasip etsin ömrü bahti bundan sonrasında hep kolaylıklarla dolu olsun başka zorlukla sınanmasın inşallah
Ilkay08 33+4 oldum bugun doktor bi hafta daha dayan diyor sancım var acılmam 1 cm bu senı 1 hafta götürür dedi gecen hafta ciğer geliştirici iğnede yaptılar amma bu sancıyla bı hafta nasıl dayınıcam bilmiyorum doktor bebişin saglıgı için sabr et diyor
Tubaozcelik 32 hafta dogum yapmıştım ogluma 2010 Gr doğdu 10 gün küvezde kaldı şuan 5 yasında cok iyi çok şükür
MerveTeyze xbebegimx aynen dün bayağı düzenli sancılarım vardı açıklık sıfırdı ama dünden beri tedavi uygulandı şimdi sancılar kesildi ciğer geliştirici iğne de yapıldı en azından bundan sonrası için riskimiz bir tık daha düşük zaten bebek kilosu baş çapı iki hafta öndeydi şu an tek derdim ciğer gelişimi iyi olsun enfeksiyonu falan olmasın inşallah
MerveTeyze xbebegimx hayalim35 Papatya_kokuyo5 Bu gün yine böbrek sancısı çekiyorum nst yine ufaktan sancı verdi bakalım eve gönderecekler mi bi üç dört hafta dayansa çok daha iyi olacak bir ay kuvöz gören varmış Allah yardımcımız olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah tüm bebişler
Papatya_kokuyo5 MerveTeyze arkadaşım 33 haftada doğum yaptı 2100 bebegi ama emme refleksi yoktu ve ciğerleri gelişmemiş diye 15 gün küvezde kaldı