Sofiaa Aysegkck Bence çok güzel almışsınız yine 2-3 kilo ile tamamlarsanız zaten bebeğin eşi sıvısı falan toplam 8-9 kiloymuş. Eğer bebeğinizin gelişimi normal zamanına göre gidiyorsa sorun yok demektir.
asli_kaya63 Sofiaa bende sizin gibi kilolu hamile kaldım . Hamile kaldığımda 84 civariydim galiba şuan 20 haftaligiz 10 kilo verdim. 74 kiloyum şuan. Bu aydan sonra alacağımı düşünüyorum inşallah birden fazla kilo almam bende
rabisskocc Sofiaa 51 kilo ile hamile kaldım şuan 54 üm oda canımın çektiklerini yiye yiye böyle oldum ve henüz 7+4 günlüğüz😀
Sofiaa Kanalize Bem de şu aralar karbonhidrat yemek istiyorum makarna börek pilav. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz. Bana da dr 300 kalori fazla alman yeterli demişti. Saymak mantıklı geldi bana da.
Sofiaa AmineSH tam alınmadı gereken kiloyu almışsınız. Bebeğinizi kucağınıza aldığınız an itibariyle hepsini hastanede bırakıp çıkacaksınız.
AmineSH Sofiaa inşallah kilom iyi ama ödem çok topluyorum çok şişiyorum o çok rahatsız ediyor beni hayırlısıyla bi doğum yapsaydım kendime gelseydim 😂😂
Sofiaa ladyax bence güzel gelmişsiniz. Ben daha yolun yarısındayım. Benim de dizimden dolayı almamam gerekiyor çok fazla.
Sunshine__ Sofiaa 34 haftalık gebeyim 1.5 kilo almışım sadece bebeğiminde boyu kilosu çok şükür gayet iyi gidiyor
elifserra00 Sofiaa 36. haftadayız 9 kilo aldım 10 la kapatırız inşallah 😅 gebelik şekerim olduğu için sonrasında tedavisiz veremiyorum🤦🏻♀️zaten kiloyuda 20 li haftalarda yine şekerim olduğunu bilmeden aldım şuan dikkat ediyorum sadece bebek alıyor
mervemurat16 Sofiaa 18+1 im en son 17+4 de tartıldım 76 olmuştum 82 ile hamile kalmıştım 76-77 arası gidip geliyor kilom
Sofiaa Kayaderler çok normal almışsınız doğumda zaten 9 kilo gider kaldı 3 kilo o da 40 gün içerisinde gider.