Oncelikle kesinlikle sevgi hastanesini önermiyorum kesinlikle bi hata olur yani oraya vereceğin parayi çöpe at daha cok makbule gecer. Ben sadece renkli ultrason icin gidiyodum bebeyi uzun uzun goreyim diye, 30. Haftadan sonraa universitede Gurhan Gunaya gitmeye basladim 37+6 dogum yaptim mukemmel otesi bir doktordu universitede odalarda bos sayilirdi ben odada hep yalnız kaldım. Ebelerij ilgisi muazzam tentene temastan tutun ivir zivir herseyi anlattiler yardim ettiler hatta hastanede aglama krizine girdim lohusaliktandi sanirim hemen psikiyatri kliniginden doktor getirdiler bu lohusalik depresyonu destek almalisin sana hemen randevu oluşturuyorum falan demislerdi yani müthişti tam anlami ile. Sevgide gorumcem dogurdu , emzirmeyi bile göstermemisler zaten ya iki ya uc tane ebe kaliyo yanlis bilmiyosam hastanede onlarda asla ilgilenmiyorlar zirt pirt yardimci olmak yerine doktor beyi arayalim yazalim diyip salliyorlar icraat yok. Gece zaten isikilar full kapali gidip uyuyorlar vs vs onermem yani. Sehir hastaneside orta duzey bence sadece cok cok kalabalik oluyor dogum kati