1.5 yıl denedik bizde okadar kafama takiyordum 1.5 yıl hep test yapıp tek çizgi görüyordum. Sonra eşim 2 ci bir işe girdi sabah 8 de gidiyor gece 3 de geliyordu hiç unutmuyorum 1 ay içinde sadece 1 kere ilişkiye girmisiz ve öğünde yumurtlamam değildi kalkıp dusümü aldim vurdum kafayı yattım ama o 1.5 yıl içinde 13 kez 7 kez 5 kez hep ilişkiye girmistik tutsun diye her ay tutmuyordu ama o 1 ay içinde sadece 1 kerelik ilişkiden hamile kalmıştım ve hiç test yapmadım çünkü ihtimal vermedim 1 kerelik ilişki ve yumurtlamam değil diyordum adetime 5 gün kala göğüslerim bir ağrıyor kasıklarım desen ayrı bir ağrı dedim bende farklı birşeyler var patatesten tiskinmistim test yaptım hayalet ikinci çizgi çıktı aman yanlış bozuk test diyip çöpe atmıştım adetime 1 gün kala kaşık ağrısına mide ağrısına dayanamadım hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrenmiştim ve eşimle ben sok olmuştuk okadar deneyipde yok bacak havaya kaldırma yok 1 saat yataktan çıkma vs vs hepsini deneyip 1 ayda 1 kerelik ilişkide direk kalkıp duşa gittim ve hamile kaldım ya cidden istemiceksin aklında fikrinde rahat olucak o psikolojiyle olmuyor. Rabbim zamanını cidden biliyor Allah’a dua et