Ege_mommyy_11 Ahlas 1. Saf, halis, karışımsız. 2. İyi yürekli, temiz kimse. 3. Kur´anî ıstılahta, Allah´a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul Bartu servet zenginlik varlık Türk Kaağını
Sena-cy00 3 Aylık kızım var adını Ahsen koymuştuk (Kur’ân da en güzel anlamında).. Nasip olur da bir oğlum olursa Ahsene yakın ve manası da çok güzel olduğundan Ahlas koymak isterim kız olursa da Ahsene yakın birşey koymak isterim ama eşim ne der bilmiyorum ☺ Ama bence Ahlas ismi çok güzel geliyor kulağa..
Ege_mommyy_11 Sena-cy00 Sena-cy00 ayyy Ahsen de çok güzel bir isim ismiyle yaşasın ve evet Ahlas da mük eşim ama şey dio Ahlas diyince büyüyünce hoca olcakmış gbi Bartu diyince de zengin klas olcakmış gbi izlenimi var dio 🤣🤣🤣🤣
Sena-cy00 Ege_mommyy_11 Teşekkür ederim ☺ Ahlas biraz İhlas a benzediği için belki öyle gelmiş olabilir benim eşimde ne der hiç bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyor Ahlas ismi 😂 Bir de erkek ismi olarak Miraç ismi çok hoşuma gidiyor.. Cinsiyeti belli değilken erkek olursa Miraç hoşuma gidiyor demiştim de onun içinde eşim o zaman ağır kaçabilir bazı isimler bebeklere ağır gelebiliyormuş falan demişti 😶😶🌸
Ege_mommyy_11 Sena-cy00 evet onu bana da çok söylediker ben o yğzden aslında ahlas isminde bi tereddütteyim anlamı çok güzel ama ağır kaçar mı çok yüklenmek istemiorum oğluma ahlas atlas gbi bu arada bi de 1 harf var arada 🤣
Sena-cy00 Ege_mommyy_11 Aynen ama Aras, Ayaz falan da benziyor isim olarak anlamlarını bilmiyorum ama.. Bir tanıdığımız var erkek ismi Ayvaz mesela ilk onda duymuştum ☺