Halimeeed Dün vajinama baskı hissiyle acile gittim çok şükür kötü bi sorun çıkmadı enfeksiyonum yükselmiş tekrardan 32+4 haftalığım doktorum 34 ile uyumlu dedi kötü bişey mi dedim hayır hayır dedi bu neden olur ve sizin de başınıza gelen oldu mu ?
Skarakas Halimeeed ben anlamiyorum pek ama bir sorun olacak. Bu zamana kadar gununde devam ediyordu simdi mi 2 hafta ileri diyor dr niz?
Zeynep_ze Halimeeed kötü bir şey değil benimkide 10 gün falan önden gidiyor şeker yüklemesi falan yaptırdıysanız temizse hiç sıkıntı yok bazen bebeğin önden gitmesi şekerin habercisi oluyo ama mesela benimki önden gitmesibe rağmen şeker yüklemesi yaptırtmadı doktorum genetik olabilir anne baba iriysede bide 2 haftayı geçmediği sürece bebeğin önden veya geriden gelmesi kötü bir şey değil
Pedagoganne Halimeeed ben de şu an 31. Haftamdayım. 27. Haftamda gittim en son. Boyu da kilosu da 2 hafta önde dedi. Gelişimi çok güzel dedi. Doktor beğendi yani bir sorun görmedi. Ama benim de boyum 1.70 iriyim. Eşim de uzun ve iri. O yüzden bebeğin önden gitmesi normal ve hatta güzel dedi