41+1 den merhaba pazartesi Sabah muayeneye çağırmışlardı nst cekildi sancim yoktu ama günüm geçmişti diye yatış verdiler. Sancı odasına geldiğimiz de ilk muayene de 3 cm açıklık var dediler şaşırdım çünkü ben sancı çekmedim hiç doktor kendi sancim olmadığı için mecburen suni sanci verdi ilk başta yavaş yavaş verdi daha ilk dakikalardan 4.50 olmuştu. Güzel ilerliyor denildi hareket yaptim ayakta gezindim bi daha baktılar 5.50 oldu sonra durdu sancı durdu acilma durdu taaa ki akşam 8.30 a kadar doktor geldi suniyi biraz açtı ve hersey o an başladı 1 saat sancılar yükseldi 9.30 da oğlum suyunu patlattı daha da arttı sancılar… sancı geldikçe ıkınmam gerektiğini söyledi ebe bana gerek yoktu bebek kendini itiryordu. Doktor muayeneye geldi yok dedi sabaha kalır bu hasta kapıdan cikti bebek bi ikindi kafasi geldi benim bağırmamla doktorlar ebeler hepsi koştu yatağı çatal yapmadan bebek çıkmıştı zaten sonra da rutin işlemler yapıldı… şimdilik biz iyiyiz çok şükür Rabbım bekleyen herkese yardım etsin bir avazda alın kucağınıza. Sancim varken SUMMESSEBİLE YESSARAHU yu okudum Rabbım kolaylaştırdı 22.39 da kucağıma aldım yani sancı artışları ve dogum 3 4 saat sürmedi bile. Evet hepimizin dogumu kendine özel kimi zor kimi kolay atlatiyor bu sekilde olumlu dogum hikayeleri hepimize motive oluyor diye yazmak istedim….