Aysenurdesign Bebekle beraber gelecek olan yeni hayat Sizide korkutuyor mu ben çalışıyorum annem bakacak işteyken ama yinede nasıl olcak nasıl yapacağız diye düşünüyorum bu yeni hayat beni korkutuyor hep rahat yaşayan birisiydim ve artık sanırım öyle olmayacak
Rapunzel-25 Aysenurdesign hiç öyle düşünme canım her şey senin elinde ben çevremde görüyorum bebekle bile her şeyi yapan kendini ksiitlamayan insanlar var
cokkasmabeabi Aysenurdesign siz bebeğe değil bebeği size uydurursaniz çok rahat olur. Korkmayın alısıyorsunuz🌺
Tomris1 Aysenurdesign aynı korku bende de var. Tabiki Allah aratmasın evlat çok başka birşey diyorlar ama resmen hayatın bitiyor. Bende çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum rahat hayatım vardı. Hiç bir sorumluluğum yoktu. Şimdi nasıl olacak işe nasıl döneceğim kara Kara onları düşünüyorum. Bakacak kimsemde yok. Eşim bakıcı kreş hemen karşı. Ama bende işime dönmek istiyorum bir an önce kariyer hedefim var. Ve ev hayatına aşılırım diye korkuyorum. Uykuya çok düşkünüm nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum :(
Limeekce Aysenurdesign ben aşırı rahatına düşkün biriyim ye yar yuvarlan sabaha kadar otur dizi izle sonra akşama kadar yat hamilelik böyle geçti bende bu korkuları yaşıyordum ama yapacsk hiçbir şeyim yoktu artık karnımdaydı şimdi doğurdum bebeğe göre de değişir zorluk durumu şükür Allaha pek zor bi bebek değil benimki ama buna rağmen rahat uyuyamıyorum hep tetikteyim yan döndü mü kustu mu aman ni şey oldu mu derken kaliteli derin bi uyku uyuyamıyorum bebeğe bakan biri olsa da yapamıyorum