NisaSevgili temmuz ayında yaptım bende doğum sabitleme yaptım zaten doğuma kadar sorun yok her şey söylenildiği gibi ilerliyo nst lere ücret vermedik ama doktor muayenelerine ücret verdik ayrıca 2 gün sonra çocuğumu sarılık testine çağırmışlardı normalde yenidoğanlara 24 gün ücretsiz olması gerekirken doktor muayenesine sadece 1500 verdik ekstra kan tahlillerine 1750 verdik allahtan giderken cebimizde parayla gitmişiz yoksa borç harç almadan o hastaneden çıkamazdık diyorum ya doğuma 13 bin küsur verdik çıkarken de bi doğum parası kadar vermiş sayıldık her şeyi toplayınca ve veznenin yanında bi tabela asmışlar lütfen okuyun yenidoğan sağlıklarında %200 fiyat verilir falan yazıyo biz sorun çıkarınca bize o tabelayı gösterdiler umursamaz bi şekilde ayrıca ben spinal diye girdim ne hikmetse beni uyutup baygın halimle benden parmak izi imzası almışlar kendime gelince bi baktım allah allah elimde bu ne boyası falan diyorum aileme de komple uyuttuk diye bilgi verilmemiş sonradan dank etti doğumdan sonra çektiklerimi de saymıyorum dikiş yerimle ilgili hala sıkıntılarım var hangi birini anlatayım çarşafı biz söylemeden değiştiren olmadı bi oda verdiler odanın önünde takır tukur tadilat sesleri değiştirmek istedik yer yok denildi falan baya rezillik çektik 1 gün sadece kan bekleyerek boşuna yattım kan değerlerim doğumda aşırı düşmüş gerçekten hortlak gibiydim hareket zor ediyodum kan takılacak hastane de yedek kan yokmuş gidin kızılaya kan verin bilmem napın bi ton insan arayıp kan bulduk verdiler sonra aman kan takma parası aman şu derken rezillik ya neler neler çocuğuma bi biberonla mama getirdiler biberonu sanki çöpten almışlar leş gibiydi allahtan kendi biberonumuzu getirdik de kullanmak zorunda kalmadık çokkk rezil bi hastane çok