Asl-stc 36+2 deyiz bugün aşırı derecede karnımı itekliyor ve canım yanıyor toplanıyor mu sertleşiyor mu anlamadım böyle olan Var mı
Tubacaa Asl-stc ben de 36+2 yim çok hareketliydi bugün karnımdan çıkacak sandım uzun süredir hareketleri azalmıştı
Mlsfcr Asl-stc 33+3 teyiz hareketlerini ilk hissettiğim zamandan beri çok hareketli ve canımı acıtıyor gerçekten bi kaç hafta sonrasını düşünemiyorum 😅
Ketumserhatun Mlsfcr aynı hafta ve gündeyiz nasıl gidiyor süreç benm eller ayaklar taş oldu yatamıyorum
Mlsfcr Ketumserhatun benim ellerimde ayaklarımda öyle pek bişey yok her gün değişiyor gerçi dün gece karnım çok ağrıyordu mesela bacaklarım ve ayak bileklerim bugün bişey yok ama çok sık tuvalete gitmeye başladım en son gittiğimde makat gelişti tekmelerini vajinamda hissediyorum cinsiyetiniz ne acaba sizin
AslanMerak 33 deyim bugün ilk defa çok fazla canımı yaktıııı sanırım ya dirseği denk geldi ya da dizi. Minik ama çok güçlüler gerçekten 🐱
aminehumamoms Asl-stc evet bazen çok sert şekilde hareket ediyo ve canım acıyo tuhaf hissediyorum yani🤭
Egeminannesi Asl-stc 33 haftalık benimde öyle bazen o kdr vuruyoki rahmine baskı yapoyo kasıklarım ağrıyor sanırım ayaklarıyla itekliyor elleriyle yiittiriyo,😅😅 bazen karnım bı bakiyom şekli tuhaf olmuş yumurta gbi