29nilu06 Kızlar sabah 11 de hastaneye yatışım yapıldı alışmam olmadığı için fitille başlandı oda açılma yapmadı balon takıldı akşam 7.30 da hala balonun düşmesini bekliyorum ve sancıdan kıvranıyorum Allah rızası için dua edin 😢😢😔
Dilekonurr 29nilu06 fitil mi ? Balon mu ? Onlar ne ya ilk defa duyuyorum benim de haftaya yatışım olcak sabahtan beri hiç mi açılman olmadı suni sancı vermiyorlar mı
Zeynepsyhnn 29nilu06 Oyyyy kurban olurum Rabbim inşallah inşallahhh yardımcın olur bende 5 gün önce doğurdum 2 gün acılar içinde kendi sancım + suni yedim sezeryan oldum Rabbim bütün hamile kadınları tek avazda kurtarsın inşallah inşallah kucağına alırsın bebişini dayan ❤️
29nilu06 Dilekonurr fitil açılma yapsın diye vajşnadan atılan bi ilaç balon da bişeyler sokuyolar ilaç veriyolar içeri balon şiştikçe açılma yapıyor ama hala yok bende maalesef
29nilu06 Blueberry0 açılmam olsun ondan sonra verecekler galiba su an çok kendi sancılarım çok kötü zaten ama açılma olmuyor maalesef
Dilekonurr 29nilu06 valla ilk defa duydum benim bi arkadaşım da doğuma girdi sıfır açılmayla direkt suni sancıyı dayadılar saatler sonra açılma başladı sana da öyle yapsalardı belki bu kadar süre beklemicektin gerçi sancında varmiş Allahım yardımcın olsun umarım bir an önce doğuma hazırlanırsın sezaryen olmaz
hayalim35 Dilekonurr bnde fitille doğum yaptım canım suniden daha hafif oluyor sancılar belki ondan direk suni vermediler suni ile de doğum yaptım çok zorlu geçti herkes için aynı olmuyor canım
Minicikkk 29nilu06 Allahım yardımcınız olsun daha dün kurtuldum bende o sancıdan ve doğumdan biri doguruyorum diyince içim çekiliyo gerçekten benimde yoktu hiç açılma bi anda tam oldu bazende pat diye açılıyo inşallah sizinde birden tambolarak tek avazda kurtulursunuz 🙏❤️
Zeynepsyhnn 29nilu06 Olsun sağlık olsun bebişini sağlıkla aldın yaa kucağına bak zaman çok hızlı benim 7 günüm oldu bile toparlıyor insan yavaş yavaş