Blueberry0 Beyza55- 22+3 haftalık gebeyim bende de öyle sabah akşam yiyorum yiyorum doymuyorum ya 😂 Gece acıkmaları çok olmaya başladı artık😂Dana gibi yayılıcam yakında jahshdhdbdjdfn
baybarsmom Beyza55- benim ağlayasım geliyo açlıktan ve yesem kilo alıyorum diye üzülüyorum yemesem açım bebek aç kalır besleyemiyorum diye üzülüyorum o yüzden su içip uyuyorum bazen meyve yiyorum. Bazen de dayanamayıp tost falan yapıyorum ağlayarak yiyorum
esrakayhan Beyza55- 35+5 bende ayni durumdayım. Asla doymuyorum ya da yemek yedikten en geç 1 saat sonra geri acıkıyorum. Aksam da yemek yedim masterchefte şefler öyle iştahlı yiyordu ki onları görünce yeniden acıktım hshsjshshshs
baybarsmom Beyza55- mesela suan diyorum ki allahım hemen sabah olsa da kahvaltı yapsam kaahvaltıya sunu hazırlıyım kahvaltıda sunu yiyim 😂😂
Kumru_6694 Off bende böyleyim ne yesem doygunluk hissi yok hep açım ve meyve yiyince aradan yarım saat geçiyor içim boşalmış gibi daha aç oluyorum meyveden sonra 🐼 tam bi panda olcam
Beyza55- Blueberry0 aaa yemek olunca gözüm dönüyor hayır bebeğim de 1 hafta önden gidiyor kilosu bana çekmiş 😂
baybarsmom Beyza55- benide mahvetti suan guruldamaya basladı. Sizde de uykusuzluk var mı peki cok zor uyuyorum 34.haftadayım sabah zor oluyor. Açlığım cok uzun sürüyor gibi geliyor
Blueberry0 Beyza55- HAHSJJSJSJDDJ kendimi dana gibi hissediyorum artık ya 🤣 Gidip bişiler tıkınayım bari 😂