Sevince adalinda-35 benim ekim 23 inş tabi daha 34 deyim. Erken gelmezse. Bu hafta yapacağım çantayı, bebeğimin ütüsüde duruyor hepsini bu hafta halledeceğim inş.
Sevalinkaa adalinda-35 Ekim 27 görünüyor şimdilik. yıkama ütüleme bitti son birkaç kargom geldi en son muhtemelen yarın halletmiş bitirmiş olurum 🌸
bebegimmm60 adalinda-35 32 haftalık şuan 31 ekim olarak görünüyor tahminen hastane çantamız hazır bütün kıyafetler yıkanıp ütülendi hazırız ☺️
__mom1 Hazırlamadım maleseffff daha yıkayamadım eşyaları. Bi de kendime hiçbir şey almadım henüz bebeğin eşyaları tamam ama 🫣
adalinda-35 __mom1 bende 31 hafta biticek bende bugün yıkadım yarında utulucem çantasını hazirlicam kendiminde bı kaç eksiğim var ama ne olur ne olmaz hepsini bu hafta tamamlicam 😐😐
adalinda-35 Sevince benimde 31 hafta bitti bugün kıyafetleri yikadim yarın artık utuleyip çantasını falan hazirlicam gün geçtikçe dahada agirlasiyorum bişey yapmak gelmiyor icimden
Gzd9410 bebegimmm60 ay aynı gün Doğum muz sizin durumunuz nasıl bebegınız saglık durumu Bnmkinin başı aşağıda doktor kendine orda yer edınmış dedi cok baskı oluyor
Avril bebegimmm60 günümüz aynıymış 🥲 ay sonunu bekler mi bilmem Ekimi görsek ona bile şükredicem ya erken doğum olacak diye korkuyorum
Sevince adalinda-35 aynen ağırlaşınca yapılmaz hazırlamak lazım. Halsizlik uyku hali son haftalar uyku sorunu Allah hepimizin yardımcısı olsun canlar kolay değil.
Lafayette adalinda-35 ekim sonu bekliyoruz hayirlisiyla, canta hazir sayilir, bir iki ekleme yapcam o kadar:)
MerveTeyze adalinda-35 kızlar ne olur ne olmaz hazırlayın her şey çok yolunda gidiyor derken bu gün düzenli sancılarım çıktı de kontrolünde şu an yatıştayım sancıyı baskıların ciğer geliştirici iğne vurdular ancak böbrek taşı baskısı ile muhtemelen yeniden bir atak yapabilir her şeyi ütüledim hazırladım bir tek mutfaktakilerin yıkanması ve çantaya yerleşmesi kalmıştı :( bu gün böyle pat diye yatış verince panikledim biraz
adalinda-35 MerveTeyze geçmiş olsun canım doğru benimde şuan herşey yolunda ama ne olur olmaz diye hep düşünüyorum o yüzden bende yarın bitiricem artık çanta yıkama işlerini falan
Lafayette adalinda-35 ay yok Allahim ne gec ne erken, vaktinde gelsin diyorum. Bol bol uyuyorum,esime de diyorum sen de bolca uyu bak bu gunleri ariycaz diyorum. Erken gelmesin gec de kalmasin vakitlice gelsin yavrum