Nagihan_7878 İlk gebeliğim 20+1 olduk ama hareketlerini hissedemiyorum ilk gebelik olduğu için diyorlar ama sizce neden?
Sevince Nagihan_7878 kilo var mıydı özelikle göbek bölgesinde yağlanma VS. Ben biraz erken hissettim, nabız gibi atar önce göbeğinin altında başlar.
Rbytkn Nagihan_7878 kilolu olanlar daha geç hissedebiliyormuş öyle diyorlar hamilelikten önce ne durumdaydınız gobekciğiniz varmiydi 😇 Ben ilk gebeliğimde 16. Haftada hissettim ama ben çok zayıftım Ne kadar doğru bilmiyorum tabi bu zayıflık kiloluk yüzünden hissetme haftaları Sağlıkla kavuşun inşaAllah zaten 22 ye kadar muhakkak hissedersiniz inşaAllah
Yagmurun2 Nagihan_7878 geç hissedebilirsin ilk olduğu için bende daha yeni hissetmeye başladım 19 haftalık olduk bugün
Nagihan_7878 Besst öyle tabi de insan tedirgin oluyor çevremde sorduğum herkes 17haftadan itibaren hissetmiş ilk gebeliğim oldug için tedirgin ölüyorum
Melek51 Benim de ilk gebeliğim 18 haftalıkken hissettim dışardanda görülüyor ama zayıf olduğumdan kaynaklı galiba bende hissetmiyorum diyordum ama zamanı gelince hissedersin sıkıntı yapma ☺️
Nagihan_7878 Melek51 aceba zayıflar da da mı öyle sorun var benjm biraz kilom var zayıflar daha erken hisseder diyorlar ama hayırlısı olsun bakalım bekleyelim🙏
gamzeadattk Bende 19+4 üm ama sadece bi defa hissettim tekmesini geçen hafta ondan beri tık yok aklım hep takılıyor neden hissetmiyorum diye ilk gebeliğimde 16.haftamda hissetmiştim kızdı bu defa erkek acaba bu yüzdende fark olur mu ki
Nagihan_7878 Rbytkn ya tabi hamilelikten önce de kilom vardı göbeğim vardi biraz inşallah en yakın zamanda hissederiz 🙏