Belki klişe gelebilir ama herkes gibi bende acaba bu başlığa pozitif yazabilir miyim diye çok düşünürdüm.Elhamdulillah yazıyorum şu an..
Bugün sabah kontrol için hastaneye geldim bebeğim uzun süredir makat duruş olduğundan sezeryan olması gerekiyordu.Perşembeye gün almıştım ama gelmişken nst ni çekelim dedi ve sancılarım yüksek çıktı ama ben hissetmiyordum açıklığım da vardı doğumum başlamıştı bugüne aldık doğumu.Çok korkak bir insanımdır aşırı stres yaptım bi an önce bitsin istedim acaba ağrım nasıl olur bişey hisseder miyim diye genel olmayı tercih ettim o yüzden.Asla korkulacak bişeyi yokmuş ameliyathaneye girişimden bir dakika sonrasını hatırlamıyorum beşinci onuncu dakikada bebeğim doğdu yarım saat sonra ben indim odaya.Hemen de uyandım genel anestezi korkularım da vardı ama ben hemen uyandım odaya indiğimde uyanıktım.İlk bir saat ağrım oldu evet şiddetliydi ama geçti ağrı kesici yapıldı zaten şu an yürüyüşe de kalktım ve bebeğim yanımda elhamdulillah 🥰 Ben bile böyle bir performans beklemiyordum kendimden.Rabbim herkese en hayırlı bir şekilde sağlıklı kolay doğum nasib eylesin🌸