Cerenkarakucuk Merhabalar , ben doğum ve kalp damar cerrahisiyle aynı anda yürütmek zorundayım bu süreci. Özelde sanırım ekstra maliyet olacak , Eskişehir Tıp fakültesinde önerebileceğiniz doktor var mı acaba?
Temmuzmucizesi26 Cerenkarakucuk kalp damarı bilmiyorum ama kadın doğumda doktor seçme fırsatınız olmuyor. En erken gelen sıra alıyor ve sıra alırken de hangi doktoru istersinşz diye sorulmuyor direk sıra veriliyor. Benim üst üste gittiğim günler oldu sürekli 1 oda var zaten kadın doğumda. Doktor değişiyordu. Zaten asistan doktorlar vs oluyor doktorun yanında sürekli değiştiriyorlar. Ama proflar var ücretli 230 du galiba ücreti onlarda belki doktor tercihiniz oluyordur bilemiyorum. Yani tıpta parasız bölümde o güne kime denk gelirseniz o muayene ediyor
Temmuzmucizesi26 Cerenkarakucuk ama ben çok memnun kaldım tıptan. Bir gebelik sonlandırdım orda. Doktolar çok ilgili heleki yeni asistan doktorlar taze bilgileri ile üzerinize fazla titriyorlar memnundum. Ama doğum yapılır mı kısmını bilemiyorum🥲 gebelik sonlandırırken mecburdum pek önemsemedim ama yataklı bölümde kadın hastalığından yatanlar vardı doğum için tercih eden Suriyeli 1 kişi dışında yoktı
Cerenkarakucuk Temmuzmucizesi26 ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Profesör fiyatlarınıda öğreneyim ben en iyisi.
Temmuzmucizesi26 Cerenkarakucuk prof fiyatları zaten bu şekilde. Harici doktorlar ücretsiz. Rica ederim.
Asyacata Ben fakültede Melih hocaya gidiyordum. Gebeliğimin sonlarına yaklaşmama rağmen doktor ve hastane değiştireceğim. Asla önermiyorum. Belki doktorluğu iyidir ona güvenerek bu zamana kadar sabrettim ama son anda yaptığı hiç profesyonel değildi. Doktorlukla yakından uzaktan alakası yoktu. Herkes son haftalarda haftada 1 çağırır. Beni 37. Haftaya kadar çağırmıyor. Kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Çünkü tanıdık vasıtasıyla gidiyordum. Onunla arası bozuldu diye beni de mahvetti. Yanımda onunla tartışmaya girdi. Ben uzandım muayene olacağım diye beklerken onlar işle ilgili tartışmaya girdi. Anlam veremiyorum. Bizim suçumuz neydi…
Cerenkarakucuk Asyacata sizin adınıza üzgünüm gercekten. İnsaallah karşınıza iyi bir doktor çıkar ve bebeğinizi sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız 🙏
Temmuzmucizesi26 Fadimr şu an şehir hastanesi takipliyim ama 3 4 kere gitmişliğim var tıp fakültesine