Beydanur16 ozgeyenigul bende 2 hafta olmadı soralı ama 8buçuk demişlerdi fiyatı için umarım öyledir daha almadım çnkü
ozgeyenigul Beydanur16 bu model olduğuna emin misiniz? Ben 1 ayı geçti alalı 11küsür e aldım civilden.
Ege_mommyy_11 Beydanur16 çek ile joie aldım %25 indirime girmiş marka 10 binlik arabayı 7 ye aldım ay çok mutluyum ve içime sindi
Papatya-09 Uzun araştırmalar sonucu prego Venüs modelini aldık doğum kasımda henüz kullanmadım ama araştırmalarım sonucu tavsiye ederim
Deniz90- Doona aldım tek elle acılıp kapanıyor.hem oto koltuk hem ana kucagı hem araba tam benlik en fazla 15 ay kullanılıyor.sonrasında cybex ya da yoyo dusunuyorum.
annelikyolundayim Cybex aldım ama yurt dışından bir tanıdığa getirttim. Buranın neredeyse yarı fiyatındaydı.
2512tugbaclk mysakfn travel sistemi bende çok beğeniyorum ama malesef içine 2 yaşındaki çocuk rahatlıkla sığamıyor travel sistem arabalar 2 sene kullanılıyor sonrası maalesef kabin boy araba..
Beydanur16 ozgeyenigul ben Niğde’de ki civilden sormuştum bu fiyatı vermişlerdi 3 hafta oldu memleketten geldik daha dün akşam sordum (Bursa’dan) 12buçuk dediler fiyatına bende anlamadım orda mı yanlış söylediler yoksa zam üstüne zam mı bilemedim