Esmer00 tatlibebegim_ cnm betam böyle çıktı regl günüm uygulamaya göre ama geç ay 7 sinde olmuştum 
tatlibebegim_ edasontr benimde 30 temmuz dün ultrasona göre 5 haftalıktı tam sende gitsen keseyi görürsün
Esra_Omer_21 edasontr iyi yapmışsın canim en net cevap zaten kan vermek ben direk doktora keseyi gormeye gidicem nasipse
hayalim35 edasontr başlıktan belli elinin titrediği harfler birbirine girmiş😂 çizgi var sen git kanda ver net olsun canım 🌸 kıyamam güzel haberlerle gel inş 🥰
hayalim35 edasontr yaaa çok sevindim kuzum rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş🥰❤❣
Beritan33 edasontr yaa çok mutlu oldum adına RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı senin gibi dört gözle bekleyemlerin başına inşallah 🙏 🫶🏻
Beritan33 edasontr şimdi dünyalar sizin olmuştur eşin hele şimdi nasıl mutlu olmuştur 🥹🥹 için içine sığmicak heyecandan uyuyamicaksın çokkkk güzel bir duygu🥹🙏🫶🏻🧿🧿
1prensesannesi__ edasontr yaa bende kan verirken hep gizli verdim pozitif gorursem supriz yapayim diye insAllah bende pozitif görürüm carsamba gunu de var benimde planlarim 🥰