Yaprakdokumuseverr 123456_ 4 aylıkken taktım 2 yaşında şuan hala takıyor. Babam boğulucak çıkar falan derdi 😅 ben etkisini gördüm diyebilirim
Busrata33 123456_ 9.aydan sonra taktım boğulma tehlikesi olabilir diye korktum.Bileklik alabilirsin küçükken takmak istiyorsan
Tbayram 123456_ Kızım 5 ay 1haftalık oldu bugün aldık kolyesini taktık. Ama gece uyurken çıkartıyorum içim rahat etmedi öyle uyumasına.
yanealakanealakaa hulyaca kızım 6 aylık taksam faydasını görür müyüm acaba ya, geç mi diye düşünüyorum. diş çıkarıyor çok huysuz mutsuz ağlıyo hep. çevremde takanlar var çocukları maşallah çok uslu çok sakin, salya bile akıtmıyorlar şaşıp kalıyorum
hulyaca yanealakanealakaa bence görürsünüz etkisini kesinlikle. Takmanızı tavsiye ederim. Sonradan takınca daha çok rahatsız oluyorlar bi de. Alışsın şimdiden ☺️☺️
Nurbusra_ Daisy0000 küçültüp ayak bileğine takabilirsiniz sıkı olmayacak şekilde yeğenimde 1 yaşına gelene kadar o şekilde kullandık sonra el bileğine taktık kendi bebeğime de böyle yapmayı düşünüyorum 🙂
hulyaca Daisy0000 yok hiç rahatsız olmuyor. Kol ve bacakta rahatsız oluyorlar çıkarmak istiyorlar ama boyunda öyle olmuyor. Etrafımda takan da çok benim. Tavsiye ederim kesinlikle ☺️
Jesca 123456_ 8 aylıkken taktım ama geceleri çıkardım içim rahat etmiyordu..şuan iki yaşında hala takıyor